Η ΑΕΚ παλεύει εδώ και λίγες ημέρες την περίπτωση του Ντομαγκόι Βίντα, θέλοντας να αναβαθμίσει την άμυνά της, η οποία πέρυσι ήταν η... αχίλλειος πτέρνα της. Και αυτός είναι ο λόγος που οι άνθρωποι της ομάδας θέλουν να κάνουν την υπέρβαση και να πάρουν παίκτες από το πάνω ράφι.

Κάτι που φαίνεται και από τα χρήματα που θα πάρει ο διεθνής Κροάτης στόπερ. Μαζί με το υψηλό πριμ υπογραφής, οι ετήσιες αποδοχές του Βίντα θα ανέρχονται σε 1, 6 εκατομμύρια ευρώ για τα επόμενα δύο χρόνια. Τη συγκεκριμένη πρόταση βλέπει ο παίκτης με σχετικά θετικό μάτι, χωρίς να έχει υπάρξει οριστική συμφωνία.



Μάλιστα, αν δεν μπει άλλη ομάδα σφήνα, δεν αποκλείεται να επέλθει συμφωνία μέχρι την Δευτέρα.  Αξίζει να σημειωθεί πως ο έμπειρος άσος έιναι 98 φορές διεθνής έχοντας και 4 γκολ και έχει παίξει σε αρκετές ομάδες.

Από εκεί και πέρα, έχει αγωνιστεί στη Λεβερκούζεν (9 συμμ.), Ντινάμο Ζάγκρεμπ (68 συμμ., 8 γκολ), Όσιγιεκ (90 συμμ., 6 γκολ), Ντινάμο Κιέβου (160 συμμ., 13 γκολ) και εσχάτως αγωνιζόταν στην Μπεσίκτας, όπου είχε συνολικά 164 ματς και 16 τέρματα. Μάλιστα, στους Τούρκους είχε μυθικό συμβόλαιο, το οποίο φαίνεται πως ξεπερνούσε τα 2.5 εκατ. ευρώ...