Θετική αύρα από Κροατία, αλλά και από… Ελλάδα μεριά, τόνισε ότι επικρατεί στο θέμα του Ντομαγκόι Βίντα για την ΑΕΚ ο Γιώργος Τσακίρης!

Μεταφέροντας τα τελευταία νέα από τους «κιτρινόμαυρους», ο ρεπόρτερ της «Ένωσης» σημείωσε στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6, ότι η υπόθεση της μεταγραφή του Κροάτη στόπερ βρίσκεται σε καλό δρόμο, ενώ επανέλαβε ότι «δεν μπορεί να τραβήξει για πολύ αυτό το σίριαλ» και μέσα στις επόμενες 48 ή 72 ώρες θα έχουμε οριστικές εξελίξεις, θετικές ή αρνητικές.

Από εκεί και πέρα αναφέρθηκε στο θέμα του Πλάνιτς, υπογραμμίζοντας ότι παραμένει πάντα ανοικτό, ενώ σε ό,τι έχει να κάνει με τον Φινλανδό επιθετικό της Μπάγερ Λεβερκούζεν, Τζόελ Πογιάνπαλο, σχολίασε τα ρεπορτάζ από τη Γερμανία, που λένε ότι οι «ασπιρίνες» ζητούν 3 εκατ. ευρώ για την παραχώρησή του, τονίζοντας: «Δεν υπάρχουν αυτά τα χρήματα, μόνο αν πέσουν στα 2,5 ή και 2 εκατ. ευρώ θα μπορούσε να μπει η ΑΕΚ σε συζητήσεις και αν…».

Τέλος, αναφορικά με τον τραυματισμό του Σέρχιο Αραούχο και την απουσία του από το φιλικό με την Ουτρέχτη, σημείωσε: «Έχει ένα ενδιαφέρον το γεγονός ότι θα δούμε τον Λιβάι Γκαρσία στην κορυφή της επίθεσης».