ΑΕΚ - Ντομαγκόι Βίντα: Οριστική είναι η συμφωνία του Κροάτη στόπερ με τους Κιτρινόμαυρους, κάτι που προκύπτει και από τις τάξεις της Ένωσης.

Ο Ντομαγκόι Βίντα θα αποτελέσει την σπουδαία μεταγραφική κίνηση του Δημήτρη Μελισσανίδη, απαντώντας θετικά στην "χρυσή" πρόταση που του είχε καταθέσει ο ισχυρός άνδρας της ΑΕΚ, που φτάνει τα 1,9 εκατ. ευρώ τον πρώτο χρόνο μαζί με τα μπόνους.

Μάλιστα, όπως προκύπτει από κύκλους της "κιτρινόμαυρης" ΠΑΕ, ο Βίντα αναμένεται στην Αθήνα μέσα στις επόμενες μέρες και πιθανότατα την Πέμπτη (28/7), ώστε να περάσει από τα απαραίτητα ιατρικά/εργομετρικά τεστ, να υπογράψει και εν συνεχεία να ανακοινωθεί από την Ένωση.

Επισημοποίησε τη μεταγραφή το transfermarkt

Ο Ντομαγκόι Βίντα θα είναι παίκτης της Ένωσης για τα επόμενα δύο χρόνια. Μάλιστα, όπως μας ενημερώνει και το έγκριτο transfemarkt ο Βίντα θα είναι κάτοικος της ΑΕΚ πιθανότατα μέχρι και το 2025, αφού υπάρχει και οψιόν επέκτασής του συμβολαίου του. Πάντως, δεν έχει υπάρξει προς ώρας επίσημη ανακοίνωση από την ΑΕΚ, ωστόσο το transfermarkt έδειξε γρήγορα αντανακλαστικά όπως μπορείτε να δείτε και στη φωτογραφία. Αξίζει να σημειωθεί πως δημοσιεύματα από το εξωτερικό έκαναν λόγο για το ότι ο Βίντα θα κοστίζει στην ΑΕΚ σε ετήσια βάση 1.9 εκατ. ευρώ.