Όλα λάθος πάνε στον μεταγραφικό σχεδιασμό του Παναθηναϊκού γύρω από τη θέση του σέντερ φορ. Σε ένα καλοκαίρι που υποτίθεται ότι θα ερχόταν φορ με ψηλό συμβόλαιο, η ομάδα έχει φτάσει σε ένα σημείο να ετοιμάζεται να πάει στα ματς με την Σλάβια Πράγας με... 1.5 φορ!

Τον Φώτη Ιωαννίδη και τον Καρλίτος. Ο πρώτος είναι ότι πιο αξιόπιστο διαθέτουν οι πράσινοι αυτή τη στιγμή στη θέση του φορ, ωστόσο έχει πρόβλημα με το εύκολο γκολ, κάτι που φάνηκε και ενάντια στον Βόλο, όπου έχασε 4 ευκαιρίες. Μια εξ αυτών θα έπρεπε να την είχε μετατρέψει σε γκολ.

Όσον αφορά τον Καρλίτος, με τον Βόλο ήταν ο χειρότερος του γηπέδου και δεν δείχνει να ταιριάζει με το αγωνιστικό σχέδιο του Ιβάν Γιοβάνοβιτς. Αδιαμφισβήτητα, ο Σέρβος δεν θα διάλεγε τον Ισπανό στράικερ, επειδή ο ποδοσφαιριστής έχει άλλο στυλ από αυτό που ψάχνει ο προπονητής. 

Σχετίζεται κυρίως με την αγωνιστική κατάσταση του Καρλίτος. Ο Ισπανός κινείται μία ταχύτητα κάτω από τους συμπαίκτες του και αδυνατεί να βοηθήσει. Σαν να μην έχει το έξτρα κίνητρο να επανέλθει. Για αυτό τον λόγο είναι δεδομένο ότι θα έχει αποχωρήσει μέχρι το τέλος της μεταγραφικής περιόδου.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Γκανέζος φορ για ΠΑΟ με "κονέ" τον Πέρεθ - Θέλει και... δεξιό Τσούμπερ ο Αλμέιδα - Αργεί ο Σεμέδο!