Ο Βόλος είχε καλή παρουσία στο φιλικό με τον Παναθηναϊκό στη Λεωφόρο, με τον Πάολο Φερνάντες ειδικά να "κλέβει" την παράσταση στο "Απ. Νικολαΐδης". Μετά την περσινή εξαιρετική χρονιά του, ο 23χρονος Ισπανός έδειξε ότι και φέτος θα τον κάνει τον... ντόρο του.

Στη θεσσαλική ομάδα πιστεύουν ότι το επόμενο μεγάλο τους πρότζεκτ είναι ο Φερνάντες. Ωστόσο, από τον Ιανουάριο και μετά ο παίκτης μπορεί να υπογράψει με ομάδα της αρεσκείας του ενόψει καλοκαιριού. Κι αυτό, γιατί το συμβόλαιό του με τον ΝΠΣ τελειώνει το καλοκαίρι του 2023. Ιδανικά, άρα, στην ΠΑΕ Βόλος θα ήθελαν να του επεκτείνουν πρόωρα το συμβόλαιο και εν συνεχεία να τον... μοσχοπουλήσουν. Όπως έκαναν για παράδειγμα με τον Δουβίκα, όταν τον παραχώρησαν στην Ουτρέχτη έναντι 1.2 εκατομμυρίων ευρώ.

Πάντως μετά και τη νέα σούπερ εμφάνιση στη Λεωφόρο, ο Πάολο Φερνάντες μαγνήτισε ακόμα περισσότερο τα βλέμματα πάνω του. Και μία δεύτερη συνεχόμενα καλή σεζόν θα τον κατακτήσει hot όνομα. Μιλάμε άλλωστε για ένα παιδί 23 ετών, Ισπανό, που μεταξύ άλλων έχει στο βιογραφικό του παρουσία στις ακαδημίες της Μάντσεστερ Σίτι. 

Εδώ ολόκληρος Περέα με μία σεζόν στα Γιάννενα, πήρε το... εισιτήριο για την Bundesliga με τη μεταγραφή στη Στουτγκάρδη. Ο Φερνάντες δεν μπορεί να τα καταφέρει; Εκτός κι αν μέχρι τότε, βέβαια, τον έχει προλάβει κάποιος εκ των Big-4 εντός συνόρων...



*** ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Μεγάλη ελληνική ομάδα κάνει το... μπαμ με Ντέιβερσον!