Facebook Pixel Παναθηναϊκός: Μεταγραφική... αντεπίθεση ο ΠΑΟ - Πρόταση για Βραζιλιάνο παικταρά μετά τον Σποράρ (ΒΙΝΤΕΟ)
Ποδόσφαιρο
| 2022-07-27 18:50:00

Μεταγραφική... αντεπίθεση ο ΠΑΟ - Πρόταση για Βραζιλιάνο παικταρά μετά τον Σποράρ (ΒΙΝΤΕΟ)

Μεταγραφική... αντεπίθεση ο ΠΑΟ - Πρόταση για Βραζιλιάνο παικταρά μετά τον Σποράρ (ΒΙΝΤΕΟ)

Οι Πράσινοι έκαναν επίσημη κρούση στη Φλαμένγκο για να έρθει άμεσα στην Ελλάδα και να ενισχύσει το ρόστερ του Ιβάν Γιοβάνοβις!

Πολύ πιθανό είναι ν' ακολουθήσει μεταγραφικό ντεμαράζ στον Παναθηναϊκό μετά την απόκτηση Σποράρ! Κι αυτό, γιατί σύμφωνα με δημοσίευμα από τη βραζιλιάνικη "gazzetta esportiva", ο Παναθηναϊκός έχει καταθέσει επίσημη πρόταση στην Φλαμένγκο για την απόκτηση του Βιτίνιο και περιμένει άμεσα την απάντηση του βραζιλιάνικου συλλόγου για να μπει στις τελικές διαπραγματεύσεις με τον 28χρονο μεσοεπιθετικό!

Το συμβόλαιο του Βιτίνιο με την Φλαμένγκο εκπνέει την 1η Ιανουαρίου του 2023 και, ήδη, έχει εκδηλώσει την επιθυμία του να μην συνεχίσει στην ομάδα. Ο 28χρονος άσος αγωνίζεται σχεδόν σε όλες τις θέσεις της επίθεσης, με φυσική του αυτή στο αριστερό άκρο και εναλλακτικά πίσω από τον επιθετικό στη θέση "10".

Η πρόταση του Παναθηναϊκού, με βάση πάντα όσα αναφέρουν οι Βραζιλιάνοι, είναι για άμεση μετακίνηση του Βιτίνιο στην Ελλάδα, με το Τριφύλλι να δίνει στη Φλαμένγκο εκτός από χρήματα και ένα ποσοστό μεταπώλησης για να αποσπάσει το μεγάλο της "ναι".

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags