Παναθηναϊκός: Για έναν ακόμα Σλοβένο φέρεται να κινείται το Τριφύλλι και συγκεκριμένα για τον Μπέντζαμιν Βέρμπιτς, που ανήκει στην Ντιναμό Κιέβου.

Ο 28χρονος εξτρέμ έχει συμβόλαιο με την ουκρανική ομάδα έως τον Δεκέμβρη, όμως όπως αναφέρει η σλοβένικη εφημερίδα «ekipa25», μπορεί να κάνει χρήση του «παράθυρου» που έχει ανοίξει η FIFA εξαιτίας του πολέμου στην Ουκρανία και να συνεχίσει την καριέρα του στον Παναθηναϊκό ως ελεύθερος.

Ο παίκτης εμφανίζεται θετικός στο ενδεχόμενο να συνεχίσει στους Πράσινους, ωστόσο η πρόκριση της Ντιναμό στην επόμενη φάση των προκριματικών του Champions League, βάζει δύσκολα στον Παναθηναϊκό, αφού ο Βέρμπιτς πιέζεται για να την ενισχύσει να μπει στους ομίλους της κορυφαίας διασυλλογικής διοργάνωσης.

Πάντως, από την πλευρά του ο Παναθηναϊκός τα δίνει όλα για να πείσει τον Σλοβένο άσο να έρθει στην ομάδα, αφού έχει και ίδιο ατζέντη που τους άλλους δύο νέους "Πράσινους", τον Σποράρ και τον Τσέριν.

«Είναι πολύ πιθανό ο Βέρμπιτς να ακολουθήσει στην Αθήνα τους Τσέριν-Σπόραρ», αναφέρουν χαρακτηριστικά από την Σλοβενία για την περίπτωση του 28χρονου μεσοεπιθετικού, ο οποίος ξεκίνησε την καριέρα του από την Τσέλιε και στη συνέχεια ακολούθησαν οι Κοπεγχάγη, Ντιναμό Κιέβου και Λέγκια Βαρσοβίας.

Με την φανέλα της Τσέλιε κατέγραψε 126 συμμετοχές, έχοντας 36 γκολ και 23 ασίστ, που αποτέλεσαν το διαβατήριό του για την Δανία και την Κοπεγχάγη, όπου πανηγύρισε δύο νταμπλ μετρώντας 99 εμφανίσεις, 22 γκολ και 15 ασίστ.

Η Ντιναμό Κιέβου αγόρασε τα δικαιώματά του από την Κοπεγχάγη το 2018 καταβάλλοντας το ποσό των 4 εκ. ευρώ, με τον Σλοβένο εξτρέμ να μετράει σε 121 συμμετοχές με τους Ουκρανούς, 37 γκολ και 12 ασίστ.