Από χθες το όνομα του Μπέντζαμιν Βέρμπιτς έχει έρθει για τα καλά στο προσκήνιο για τον Παναθηναϊκό. Όπως σας είχε ήδη ενημερώσει το Sportdog ο παίκτης ενδιαφέρει πραγματικά πολύ τους "πράσινους", γι' αυτό από το σύλλογο ήταν διατεθειμένοι να τον περιμένουν. Μιλάμε, άλλωστε, για τοπ περίπτωση εξτρέμ.

Το γεγονός ότι ο Παναθηναϊκός περίμενε, δεν σήμαινε ότι απλώς ανέμενε την όποια απόφαση του Σλοβένου. Οι άνθρωποι του Τριφυλλιού προσπαθούσαν με το πρότζεκτ τους να πείσουν τον Βέρμπιτς για την προοπτική της Ελλάδας και φαίνεται πως, τελικά, τα καταφέρνουν!

Ο 28χρονος εξτρέμ ο οποίος αγωνίζεται στη Ντιναμό Κιέβου το μόνο που μένει, ουσιαστικά, είναι να κάνει χρήση του όρου που αφήνει τους παίκτες που παίζουν σε Ρωσία και Ουκρανία να αποχωρούν ως ελεύθεροι για να υπογράψει, εν συνεχεία, το νέο του συμβόλαιο στο Τριφύλλι. Ο ίδιος, δηλαδή, τα έχει βρει σε όλα με την ΠΑΕ για να ντυθεί στα πράσινα!

Είναι δεδομένο ότι ο Παναθηναϊκός, εξ αρχής, είχε ένα μεγάλο πλεονέκτημα στην υπόθεση. Την παρουσία των Τσέριν και Σποράρ στην ομάδα. Μόνο αδιάφορο δεν ήταν για τον Βέρμπιτς ότι με τη μεταγραφή του στον Παναθηναϊκό, θα έβρισκε δύο συμπατριώτες του στην Αθήνα. Σύντομα, λοιπόν, φαίνεται πως οι Σλοβένοι στο Κορωπί θα γίνουν τρεις!