Facebook Pixel Γιώργος Παράσχος: Νέες ατάκες Παράσχου για την εικόνα του ΠΑΟΚ - "Δύσκολη η χρονιά αν δεν..." (ΒΙΝΤΕΟ)
Ποδόσφαιρο
| 2022-07-29 23:52:00

Νέες ατάκες Παράσχου για την εικόνα του ΠΑΟΚ - "Δύσκολη η χρονιά αν δεν..." (ΒΙΝΤΕΟ)

Sportdog Team
Νέες ατάκες Παράσχου για την εικόνα του ΠΑΟΚ - "Δύσκολη η χρονιά αν δεν..." (ΒΙΝΤΕΟ)

Ο έμπειρος τεχνικός μίλησε στην ΕΡΤ όπου και αναφέρθηκε στην εικόνα του Δικεφάλου του Βορρά και στο τι πρέπει να γίνει για να αλλάξει η αγωνιστική του συμπεριφορά.

Γιώργος Παράσχος: Ο παλαίμαχος ποδοσφαιριστής και πρώην προπονητής του ΠΑΟΚ μίλησε στην εκπομπή "Ο Κόσμος των Σπορ", στην ΕΡΤ3 όπου και σχολίασε τον αποκλεισμό του Δικεφάλου από τις ευρωπαϊκές διοργανώσεις.

«Η θέση του φορ είναι απαραίτητη, δεν ξέρω πόσο καιρό θα μείνει έξω ο Ολιβέιρα, όπως και η θέση των ακραίων επιθετικών. Αυτό το βλέπουμε και στον Ολυμπιακό, δεν υπάρχουν οι παίκτες, οι οποίοι να μπορούν να κάνουν την αριθμητική υπεροχή, να ντριπλάρουν έναν παίκτη και να δημιουργήσουν αριθμητική υπεροχή.

Μπήκε ο Μπίσεσβαρ στο δεύτερο ημίχρονο και έδωσε μια άλλη πνοή στην ομάδα, ακόμα και Βιεϊρίνια έκανε μια ντρίπλα, άλλαξε λίγο την εικόνα. Λείπουν τέτοιοι παίκτες από τον ΠΑΟΚ. Πρέπει να κινηθούν όσο το δυνατόν γρηγορότερα σε αυτό τον τομέα για να ενισχυθεί η ομάδα, γιατί η χρονιά θα είναι πάρα πολύ δύσκολη», είπε ο Γιώργος Παράσχος.

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags