Παναθηναϊκός: Άντραζ Σπόραρ και Μπέντζαμιν Βέρμπιτς ανακοινώθηκαν επίσημα τις τελευταίες ώρες από τον Παναθηναϊκό, με τους δύο Σλοβένους να εμφανίζονται ενθουσιασμένοι για το νέο κεφάλαιο στην καριέρας τους στο Τριφύλλι. 

Ο μεν Σποράρ κατά την άφιξη του δήλωσε μεταξύ άλλων πως: «Μου αρέσει πολύ εδώ το ποδόσφαιρο, οι άνθρωποι το ζουν με πάθος. Είμαι πολύ χαρούμενος, είναι μια μεγάλη πρόκληση για εμένα. Ο Παναθηναϊκός είναι η μεγαλύτερη ομάδα στην Ελλάδα. Τα τελευταία χρόνια δεν έχει κατακτήσει πρωτάθλημα και δεν έπαιζε στην Ευρώπη και θα δώσω τον καλύτερο μου εαυτό, για να πετύχουμε κάτι σπουδαίο. Να χτίσουμε ωραίες αναμνήσεις μαζί με τους οπαδούς μας».

Από την άλλη ο Βέρμπιτς κατά την άφιξή του δεν είπε πολλά, ενώ μετά τις υπογραφές άφησε ένα μικρό αλλά απολύτως σαφές μήνυμα: «Ήρθα για να γράψουμε ιστορία!».

Σημειώνεται, πως οι δύο ποδοσφαιριστές επέλεξαν και αριθμούς στις φανέλες τους. Ο Σποράρ όπως αναμενόταν πήρε το αγαπημένο του "9", με τον Βέρμπιτς να αγωνίζεται αντίστοιχα με το νούμερο "77" στην πλάτη.