Facebook Pixel Παναθηναϊκός: Παράνοια στον κόσμο του Παναθηναϊκού - Σκάει κι άλλη... βόμβα από Βραζιλία - "Άνοιξε" ο δρόμος
Ποδόσφαιρο
| 2022-07-30 23:24:00

Παράνοια στον κόσμο του Παναθηναϊκού - Σκάει κι άλλη... βόμβα από Βραζιλία - "Άνοιξε" ο δρόμος

Sportdog Team
Παράνοια στον κόσμο του Παναθηναϊκού - Σκάει κι άλλη... βόμβα από Βραζιλία - "Άνοιξε" ο δρόμος

Τις τελευταίες μέρες οι Πράσινοι έχουν προχωρήσει σε πολύ σημαντικές κινήσεις ενίσχυσης και φαίνεται ότι αυτό δεν έχει τελειώσει μιας και πλέον τα πάντα κρίνονται από τις αποφάσεις που θα παρθούν από το Τριφύλλι.

Βιτίνιο: Εδώ και αρκετές μέρες είναι γνωστό ότι ο Παναθηναϊκός ασχολείται με την περίπτωση του εξτρέμ της Φλαμένγκο, όμως τις τελευταίες ώρες έρχονται θετικές εξελίξεις από τη Βραζιλία, μιας και σε επαφή που έγινε  στο Ρίο ντε Τζανέϊρο ανάμεσα σε υψηλόβαθμα στελέχη της ομάδας με ανθρώπους που εκπροσωπούν τους Πράσινους, ο σύλλογος της Λατινικής Αμερικής έδωσε το ΟΚ της μετακίνησης του 28χρονου χωρίς να υπάρξουν άλλες λεπτομέρειες.

Ο Βιτίνιο μένει ελεύθερος στο τέλος του 2022 και θέλει να επιστρέψει στην Ευρώπη μετά το πέρασμά του στην ΤΣΣΚΑ Μόσχας και πλέον τα πάντα είναι στα χέρια του Παναθηναϊκού, μιας και αν ενεργοποιηθεί η συμφωνία ο Βραζιλιάνος θα φορέσει τα Πράσινα κάνοντας μια τετράδα... φωτιά μαζί με Βέρμπιτς, Αϊτόρ και Παλάσιος.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags