Facebook Pixel Παναθηναϊκός: Εκεί είναι το βασικό πρόβλημα της Σλάβια - Το ξέρουν στον ΠΑΟ - Αποφασίζει για Βιτίνιο (ΒΙΝΤΕΟ)
Ποδόσφαιρο
| 2022-07-31 23:30:00

Εκεί είναι το βασικό πρόβλημα της Σλάβια - Το ξέρουν στον ΠΑΟ - Αποφασίζει για Βιτίνιο (ΒΙΝΤΕΟ)

Sportdog Team
Εκεί είναι το βασικό πρόβλημα της Σλάβια - Το ξέρουν στον ΠΑΟ - Αποφασίζει για Βιτίνιο (ΒΙΝΤΕΟ)

Νέες αποκαλύψεις για το πρόβλημα που έχει η επιθετική γραμμή των Τσέχων έκανε ο Τάσος Νικολογιάννης στον αέρα του bwinΣΠΟΡ FM 94,6 ενώ παράλληλα αναφέρθηκε και στις τελευταίες εξελίξεις με τον Βραζιλιάνο ποδοσφαιριστή.

Παναθηναϊκός Για την εμφάνιση της Σλάβια και το πρόβλημα που έχει στις κλειστές άμυνες μίλησε στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6 ο ρεπόρτερ του Παναθηναϊκού τονίζοντας ότι ότι μπαίνουν ξανά στις προπονήσεις Χουάνκαρ, Αϊτόρ, Παλάσιος, ενώ παράλληλα για το θέμα Βιτίνιο τόνισε πως τα πάντα θα κριθούν από την απόφαση του Ιβάν Γιοβάνοβιτς.

«Αντιμετωπίζει πρόβλημα απέναντι σε οργανωμένες άμυνες. Η Χράντετς Κράλοβε την έπαιξε με 5-4-1 και νίκησε. Δεν στέκομαι, ωστόσο, στο ότι θα έχουν κακή ψυχολογία, συν ότι έπαιξε με χωρίς αρκετούς βασικούς, δείγμα τού πόσο σκέφτεται το παιχνίδι της Πέμπτης. Συσπειρώνουν τις ομάδες οι ήττες.

Ο Παλάσιος θα είναι στο αρχικό σχήμα, για τους άλλους δύο δεν είμαι σίγουρος, θα περιμένουμε κάνα-δυο προπονήσεις και θα δούμε. Ο Σπόραρ, επίσης, έκανε ατομικό, ενώ ο Βέρμπιτς έχει έναν μικροτραυματισμό, αλλά ούτως ή άλλως δεν έχει δικαίωμα συμμετοχής/

Περιμένουμε την τελική απόφαση του Ιβάν Γιοβάνοβιτς, ο οποίος εξετάζει κάποιες λεπτομέρειες και ρωτάει μερικά ακόμη πράγματα για τον παίκτη. Αν δώσει το ΟΚ, τότε ο Βραζιλιάνος θα έρθει στον Παναθηναϊκό», είπε ο Τάσος Νικολογιάννης.
 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags