Facebook Pixel ΠΑΟΚ: Άνθρωπος που ξέρει αναλύει μεταγραφικό στόχο του ΠΑΟΚ - Φοβερές ατάκες για Ζίβκοβιτς
Ποδόσφαιρο
| 2022-08-02 20:11:00

Άνθρωπος που ξέρει αναλύει μεταγραφικό στόχο του ΠΑΟΚ - Φοβερές ατάκες για Ζίβκοβιτς

Sportdog Team
Άνθρωπος που ξέρει αναλύει μεταγραφικό στόχο του ΠΑΟΚ - Φοβερές ατάκες για Ζίβκοβιτς

Σε ραδιοφωνικό σταθμό της Θεσσαλονίκης μίλησε παλαίμαχος ποδοσφαιριστής όπου αναφέρθηκε σε μεταγραφικό στόχο του Δικεφάλου του Βορρά, αλλά και στον Σέρβο του που αγωνίζεται στην ομάδα.

Ίβιτσα Ίλιεφ: Ο παλαίμαχος ποδοσφαιριστής της Παρτιζάν μίλησε στο Metropolis 95.5 και στην εκπομπή «Στη Σέντρα» για τον ΠΑΟΚ, τον Αντρίγια Ζίβκοβιτς και την περίπτωση του Ρικάρντο Γκόμες.

Για τα παιχνίδια με τη Λέφσκι: «Δυστυχώς δεν είδα τα παιχνίδια αλλά στεναχωρήθηκα με το αποτέλεσμα».

Για Αντρίγια Ζίβκοβιτς: «Είναι παίκτης της Σερβίας. Μπορεί να μη διανύει την καλύτερη περίοδο του αλλά παραμένει ποιοτικός».

Για το αν μιλά με κάποιον συμπαίκτη του ή νυν παίκτη: «Δεν έχω τόσες επαφές. Ο κορωνοϊός με εμπόδιζε. Μαθαίνω τα νέα του ΠΑΟΚ και ελπίζω να είναι καλύτερη η φετινή χρονιά».

Για παίκτες που έφερε στην Παρτιζάν και το ποσό που θα πρέπει να δαπανηθεί για την απόκτηση τους: «Ο Ρικάρντο Γκόμες και ο χαφ ο Πάτρικ Κατάντε. Δεν μπορώ να απαντήσω για τα χρήματα που πρέπει να δοθούν για να τους αποκτήσουν».

Για το αν ο Ρικάρντο Γκόμες θα ταίριαζε στον ΠΑΟΚ: «Ενδιέφερε πολλές ομάδες της Ευρώπης και θα μπορούσε να σταθεί σε κάθε ομάδα», είπε ο Ίβιτσα Ίλιεφ.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags