Facebook Pixel Ολυμπιακός: "Κροτίδα" Ουμτιτί στον Ολυμπιακό - Επιμένουν για deal οι Ισπανοί - Ποιο όνομα "έσκασε" για εξτρέμ!
Ποδόσφαιρο
| 2022-08-04 08:53:00

"Κροτίδα" Ουμτιτί στον Ολυμπιακό - Επιμένουν για deal οι Ισπανοί - Ποιο όνομα "έσκασε" για εξτρέμ!

Sportdog Team
"Κροτίδα" Ουμτιτί στον Ολυμπιακό - Επιμένουν για deal οι Ισπανοί - Ποιο όνομα "έσκασε" για εξτρέμ!

Πολύ κοντά στην τεράστια μεταγραφή του Γάλλου στόπερ φέρεται να βρίσκεται ο πρωταθλητής Ελλάδας!

Ολυμπιακός: Σύμφωνα με όσα αναφέρει η έγκυρη "Sport", η Μπαρτσελόνα θέλει να ξεφορτωθεί τα συμβόλαια των Μάρτιν Μπρέθγουεϊτ και Σάμουελ Ουμτιτί, με τον δεύτερο να "βολιδοσκοπείται" εδώ και αρκετές ημέρες από τον Ολυμπιακό.

Το δημοσίευμα αναφέρει συγκεκριμένα για τον Ουμτιτί ότι «είναι πολύ κοντά στο να ανοίξει ένα νέο κεφάλαιο στην καριέρα του στο ελληνικό ποδόσφαιρο και συγκεκριμένα στον Ολυμπιακό, ολοκληρώνοντας την εξαετή παρουσία του στο Καμπ Νου»!

Ωστόσο, υπάρχει και άλλο ρεπορτάζ στην ηλεκτρονική έκδοση της ίδιας εφημερίδας που αναφέρει ότι ο διεθνής Γάλλος άσος προτιμά να συνεχίσει την καριέρα του στην πατρίδα του για χάρη της Λυών.

Την ίδια στιγμή στη λίστα του Ολυμπιακού βρίσκεται ο Ματέο Τραμονί της Κάλιαρι, καθώς ο παίκτης έχει προταθεί στους Πειραιώτες για τα «φτερά» της επίθεσης και εξετάζεται από τον Κορμπεράν.

Ο Κορσικανός εξτρέμ ψάχνεται με τη σειρά του να φύγει από την ιταλική ομάδα και δεδομένα, η προοπτική του Ολυμπιακού μόνο αδιάφορη δεν του περνάει. Όπως σας έχουμε ενημερώσει, οι Ερυθρόλευκοι έχουν προκρίνει τις περιπτώσεις 3-4 εξτρέμ, μεταξύ των οποίων θα κάνουν την τελική τους επιλογή για μεταγραφή.

Στην Ιταλία, πάντως, επιμένουν ότι η υπόθεση Ολυμπιακού-Τραμονί έχει βάση και δεν αποκλείεται, προσεχώς, να προκύψουν κι εξελίξεις.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags