Facebook Pixel Ολυμπιακός: Μεταγραφική υπέρβαση στο Λιμάνι - Φέρνει... Ποντένσε ο Κορμπεράν - Έρχονται έξι παίκτες, ποιοι φεύγουν!
Ποδόσφαιρο
| 2022-08-07 10:00:00

Μεταγραφική υπέρβαση στο Λιμάνι- Φέρνει... Ποντένσε ο Κορμπεράν -Έρχονται έξι παίκτες, ποιοι φεύγουν

του Παναγιώτη Νικολάου
Μεταγραφική υπέρβαση στο Λιμάνι- Φέρνει... Ποντένσε ο Κορμπεράν -Έρχονται έξι παίκτες, ποιοι φεύγουν

Η ανωτερότητα του ρόστερ, οι αλλαγές και το "δώρο" στον Ισπανό κόουτς! Ποιον παίκτη ζήτησε ο νέος προπονητής των Πειραιωτών, πόσες μεταγραφές θα γίνουν για να... γυρίσει το κουμπί και η υποχρέωση των παικτών να "καθαρίσουν" την κατώτερη Σλόβαν.

Στην καθοριστική ρεβάνς με τη Σλόβαν Μπρατισλάβας είναι στραμμένη η προσοχή του Ολυμπιακού, καθώς το 1-1 του πρώτου αγώνα, άφησε τα πάντα ανοιχτά ενόψει του δεύτερου αγώνα. Στο Λιμάνι πάντως είναι αισιόδοξοι και αποφασισμένοι, ενώ και στις τελευταίες προπονήσεις στου Ρέντη υπάρχει το κλίμα πως οι παίκτες θα αντιδράσουν και θα γίνει… αυτό που πρέπει. Άλλωστε, η ποιοτική διαφορά των δύο ομάδων είναι τεράστια και παρότι ακόμα βρισκόμαστε πολύ νωρίς στη σεζόν, οι ποδοσφαιριστές θα πρέπει να δώσουν απαντήσεις.

Η μέχρι τώρα ωστόσο εικόνα της ομάδας για τρίτο σερί ματς προβλημάτισε και για αυτό από την ΠΑΕ είναι αποφασισμένοι να προχωρήσουν σε αλλαγές που θα βελτιώσουν το ρόστερ. Σύμφωνα μάλιστα με τα ρεπορτάζ, οι Πειραιώτες σκοπεύουν να κινηθούν για τουλάχιστον έξι μεταγραφές: εξτρέμ, στόπερ, επιθετικό, επιτελικό χαφ, τερματοφύλακα και αριστερό μπακ.

Ειδικότερα, ο Κάρλος Κορμπεράν έχει καταστήσει την απόκτηση πρωτοκλασάτου εξτρέμ ως πρώτη προτεραιότητα. Ο νέος προπονητής του Ολυμπιακού θέλει στα άκρα έναν ταχυδυναμικό παίκτη, ο οποίος θα μπορεί να πηγαίνει στο 1vs1 στα πλάγια και να δημιουργεί ρήγματα από εκεί. Έναν παίκτη δηλαδή που θα θυμίζει πολύ… Ποντένσε!

Βέβαια, επειδή θα έρθουν αρκετοί ποδοσφαιριστές πρέπει κι άλλοι να ακολουθήσουν την αντίθετη διαδρομή. Ο Ολυμπιακός έχει ένα τεράστιο αριθμητικά ρόστερ με σχεδόν 40 παίκτες, κάτι που δεν μπορεί να είναι βιώσιμο. Την ίδια στιγμή, κανείς δεν πρέπει να νιώθει σίγουρος για την επόμενη ημέρα, ακόμη κι αν δεν βρίσκεται υπό καθεστώς αποχώρησης.

Είναι δεδομένο ότι για να φύγει ψάχνεται επί παραδείγματι ο Όλεγκ Ρέαμπτσιουκ, ενώ ιδιαίτερα βαρύ είναι το κλίμα και για τους Μαντί Καμαρά-Μασούρα. Ταυτόχρονα και όσον αφορά τους Σωκράτη και Μανωλά, οι Πειραιώτες θα το συζητήσουν εφόσον έρθει κάποια πρόταση.

Στο Λιμάνι πάντως έχει γίνει μία τεράστια επένδυση τα τελευταία χρόνια και το φετινό καλοκαίρι, παρότι η ομάδα έχασε τον μεγάλο στόχο που ήταν η έξοδος στο Champions League, υπάρχει απόφαση για ακόμα μία οικονομική υπέρβαση. Θα γίνουν οι μεταγραφές που χρειάζεται, ωστόσο δεν πρέπει να ξεχνάμε πως πρόκειται για μία ομάδα που πήρε το πρωτάθλημα… περπατητά πριν δύο μήνες. Χρειάζεται ηρεμία, σκληρή δουλειά από τον Κορμπεράν και τους παίκτες και μεταγραφικές «ενέσεις»!
 


*** ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Γαλλικό... πολυεργαλείο για Ολυμπιακό - Εξτρέμ, 10αρι και φορ - Το "τρικ" για να πιάσει Λιμάνι!
 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags