Facebook Pixel ΑΕΚ: Ενεργοποιεί... βόμβα η ΑΕΚ - Πάει για σουπερ ταλέντο από το ελληνικό πρωτάθλημα
Ποδόσφαιρο
| 2022-08-09 22:31:00

Μεγάλη επιβεβαίωση Sportdog - Κλείνει ταλεντάρα από Ελλάδα η ΑΕΚ!

Sportdog Team
Μεγάλη επιβεβαίωση Sportdog - Κλείνει ταλεντάρα από Ελλάδα η ΑΕΚ!

Πολύ κοντά στην υλοποίηση μιας ακόμα μεταγραφής είναι η Ένωση με τις πληροφορίες να αναφέρουν ότι θα τεθεί στην διάθεση και του Ματίας Αλμέιδα, αλλά θα μπορεί να αγωνιστεί και στην δεύτερη ομάδα.

Κώστας Θυμιάνης: Πολύ κοντά στην απόκτηση του 21χρονου μέσου της Ξάνθης, που αναδείχθηκε καλύτερος νέος παίκτης της Super League 2 τη σεζόν 2020-21, είναι η ΑΕΚ με τον ποδοσφαιριστή να έχει μείνει ελεύθερος από προσφυγή που κατέθεσε λόγω οφειλών από τους Ακρίτες και τον ίδιο την περασμένη χρονιά να έχει 25 συμμετοχές με ένα γκολ και μια ασίστ.

Πρόκειται για την είδηση που σας είχε αποκαλύψει ο Ευάγγελος Μίχος στο Sportdog.gr, την περασμένη Τετάρτη! Διαβάστε όλο το παρασκήνιο ΕΔΩ

Ο Κώστας Θυμιάνης με 1,86 ύψος, αγωνίζεται τόσο ως αμυντικός χαφ όσο και ως εσωτερικός μέσος ενώ έχει αγωνιστεί και ως στόπερ, ενώ ήταν βασικό στέλεχος κι αρχηγός της Εθνικής Ελπίδων, ενώ μετρά 24 συμμετοχές συνολικά με όλες τις μικρές εθνικές, με τον ποδοσφαιριστή να εντάσσεται στην πρώτη ομάδα, , ενώ σε συνεννόηση Αλμέιδα-Οφρυδόπουλου θα είναι διαθέσιμος και για την ΑΕΚ Β'.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags