Facebook Pixel ΠΑΟΚ: Για αυτό έριξε... άκυρο ο ΠΑΟΚ για τη μεταγραφή του Μιχάι - O ρόλος του Μπότο
Ποδόσφαιρο
| 2022-08-11 12:35:00

Για αυτό έριξε... άκυρο ο ΠΑΟΚ για τη μεταγραφή του Μιχάι - O ρόλος του Μπότο

Sportdog Team
Για αυτό έριξε... άκυρο ο ΠΑΟΚ για τη μεταγραφή του Μιχάι - O ρόλος του Μπότο

Ο ΠΑΟΚ συνεχίζει την προσπάθεια να αποσυμφορήσει το ρόστερ του.

 

ΠΑΟΚ: Ο ΠΑΟΚ συνεχίζει την προσπάθεια να αποσυμφορήσει το ρόστερ και οι άνθρωποι της ομάδας θα είναι πλέον ανοιχτοί και σε οποιαδήποτε πρόταση πώλησης του Ενέα Μιχάι, με δεδομένο ότι πλέον υπάρχουν συνολικά επτά στόπερ στην ομάδα (αν υπολογίσουμε και τον νεαρό Παναγιώτου, μαζί βέβαια και με τον Μιχαηλίδη).

Ο Ζοσέ Μπότο, μάλιστα, είχε αρχίσει να έχει επαφές με συλλόγους και στην πατρίδα του και έτσι χθες ήρθε πρόταση από την Φαμαλικάο για τον διεθνή Αλβανό στόπερ το συμβόλαιο του οποίου λήγει το ερχόμενο καλοκαίρι.

Οι Πορτογάλοι, μέσω Μπότο, πατώντας στο γεγονός ότι από τον Ιανουάριο έχει δικαίωμα να υπογράψει σε άλλη ομάδα και δεν παίζει στον ΠΑΟΚ, πρότειναν να πάνε σε καθεστώς συνιδιοκτησίας (50-50) καλύπτοντας εκείνοι το συμβόλαιό του και δίνοντας στον ΠΑΟΚ την ευκαιρία να ποντάρει σε κέρδος από ενδεχόμενη μελλοντική πώληση, μέσα από την ενεργοποίησή του στην πορτογαλική ομάδα. Μάλιστα στην πρόταση υπάρχουν και μπόνους σε περίπτωση επίτευξης στόχων από πλευράς της πορτογαλικής ομάδας. 

Οι άνθρωποι της ΠΑΕ αρνήθηκαν την πρόταση αυτοί, που δεν θα έφερνε άμεσα χρήματα στα ταμεία της ομάδας και ποντάρουν ότι θα προκύψει κάτι καλύτερο στην πορεία. Ίσως, αυτή η ελπίδα πατάει στο γεγονός ότι πριν από μερικές εβδομάδες είχε φτάσει πρόταση από την Κοπεγχάγη για τον Μιχάι, αλλά τότε με την ευρωπαϊκή προοπτική ανοιχτή και τον Νάσμπεργκ να μην έχει ενσωματωθεί ακόμη στην ομάδα δεν την έκανε αποδεκτή. Η μεταγραφή είναι και επιθυμία του ίδιου του παίκτη που βλέπει ότι δεν έχει πρωταγωνιστικό ρόλο στον ΠΑΟΚ.

Πηγή: metrosport.gr

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags