Facebook Pixel ΑΕΚ: Πάει για κίνηση ματ με γνωστό χάφαρο η ΑΕΚ - Του έκανε πρόταση - "Ραντάρ" και στην Ελλάδα!
Ποδόσφαιρο
| 2022-08-11 09:47:00

Πάει για κίνηση ματ με γνωστό χάφαρο η ΑΕΚ - Του έκανε πρόταση - "Ραντάρ" και στην Ελλάδα!

Sportdog Team
Πάει για κίνηση ματ με γνωστό χάφαρο η ΑΕΚ - Του έκανε πρόταση - "Ραντάρ" και στην Ελλάδα!

Η Ένωση εξετάζει μια πολύ αξιόλογη περίπτωση από το εξωτερικό για την μεσαία γραμμή, αλλά και ονόματα από Ελλάδα για να επενδύσει μελλοντικά.

ΑΕΚ: Την περίπτωση του Νίκλας Ελίασον κοιτάζει ξανά η Ένωση, καθώς ο παίκτης είχε απασχολήσει τους Κιτρινόμαυρους και πέρυσι το καλοκαίρι.

Ο 26χρονος Σουηδός ανήκει στη Νιμ και σύμφωνα με την "Live Sport", η ΑΕΚ έχει καταθέσει ήδη πρόταση για την απόκτησή του, αφού το συμβόλαιό του με την γαλλική ομάδα εκπνέει το επόμενο καλοκαίρι.

Ο Ελίασον αγωνίζεται στη θέση του αριστερού χαφ, αλλά μπορεί να προσφέρει λύσεις και δεξιά και εκτός της Νιμ έχει αγωνιστεί επίσης σε Μπρίστολ Σίτι, Νόρκεπινγκ, ΑΪΚ Στοκχόλμης και Φάλκενμπεργκ.

Η χρηματιστηριακή του αξία σύμφωνα με το transfermarkt είναι στα 2,5 εκατ. ευρώ αυτή τη στιγμή, ενώ την περασμένη σεζόν είχε 39 συμμετοχές με 7 γκολ.

Την ίδια ώρα η Ένωση έχει στραφεί και σε περιπτώσεις από την εγχώρια αγορά, καθώς εκτός από την διαφαινόμενη μεταγραφή του Κώστα Θυμιάνη, οι Κιτρινόμαυροι εξετάζουν και άλλους παίκτες από την Ελλάδα, θέλοντας να επενδύσουν πάνω τους για το μέλλον.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags