ΠΑΟΚ: Τη μία μέρα λένε ότι τα βρήκε ο Τέιλορ με ομάδα και φεύγει, την άλλη ότι ο Μουργκ είναι έτοιμος να πάει στην Αυστρία, ακολουθεί ο Ζαμπά, που δήθεν βρήκε ομάδα να συνεχίσει και να γλιτώσει λεφτά ο ΠΑΟΚ, αλλά μέχρι τώρα δεν έχει γίνει ΤΙΠΟΤΑ!

Γιατί δεν έγινε; Μα, είναι απλό: Οι παίκτες που έχουν συμβόλαιο με τον ΠΑΟΚ, δεν μπορούν να βρουν το ίδιο συμβόλαιο σε άλλη ομάδα, άρα κορόϊδα είναι να μην μείνουν στον ΠΑΟΚ, να πληρώνονται χωρίς να παίζουν;

Να πληρώνονται και να κάνουν διακοπές, όπως ο Ζαμπά; Δεν φαίνεται λοιπόν ότι ο ΠΑΟΚ θα βγει κερδισμένος από αυτές τις διαδικασίες πώλησης παικτών και εδώ θα κριθεί και ο Μπότο!

Ένας αθλητικός διευθυντής δεν είναι μόνο για να αγοράζει με λεφτά του αφεντικού, είναι και να πουλάει παίκτες, να φέρνει στα ίδια το μπάτζετ ή περίπου στα ίσια! Μόνο τότε είναι πετυχημένος τεχικός ή αθληικός διευθυντής.

Στην περίπτωση του Μπότο, είναι επίσης εύκολο να πάς και να πληρώσεις 2,5 και 3 εκατομμύρια για να αγοράσεις τον Φιλίπε Σοάρες και τον Κουαλιάτα ή τον Σάστρε, αλλά ο μεγαλομέτοχος δεν γίνεται να πληρώνει παίκτες που κάθονται, που δεν τους θέλει ο προπονητής και ενώ η ομάδα έχει αποκλεισθεί από την Ευρώπη, από όπου χάθηκαν περίπου 10 εκατομμύρια ευρώ.

Η “τρύπα” πρέπει να κλείσει και είναι δουλειά του Μπότο να την κλείσει, άσχετα εάν μέχρι τώρα ΚΑΜΙΑ μεταγραφική επιλογή του δεν έχει πείσει ότι μπορεί να σηκώσει τη φανέλα του ΠΑΟΚ, αν και ακόμη είναι νωρίς και πρέπει να δοθεί λίγος ακόμη χρόνος.

Πηγή: sfina.gr