Facebook Pixel Ολυμπιακός: Απίστευτη αποκάλυψη για Μασούρα - Δεν το περίμενε κανείς - Χαμογελάει ο Κορμπεράν
Ποδόσφαιρο
| 2022-08-14 23:55:00

Απίστευτη αποκάλυψη για Μασούρα - Δεν το περίμενε κανείς - Χαμογελάει ο Κορμπεράν

Sportdog Team
Απίστευτη αποκάλυψη για Μασούρα - Δεν το περίμενε κανείς - Χαμογελάει ο Κορμπεράν

Την Δευτέρα (15/8) οι Ερυθρόλευκοι θα συνεχίσουν την προετοιμασία τους ενόψει των αγώνων με τον Απόλλωνα Λεμεσού με τον Ισπανό τεχνικό να τρίβει τα... χέρια του με τα νέα που έρχονται.

Ολυμπιακός: Νέα αποκάλυψη για την συμμετοχή του Γιώργου Μασούρα και την αναμέτρηση με Σλόβαν μιας και όπως έγινε γνωστό έκανε ένεση, λόγω των ενοχλήσεων που είχε, για να δώσει το παρών στον σημαντικό αγώνα και μάλιστα μέχρι την Κυριακή (14/8) δεν είχε κάνει προπόνηση, με τον ίδιο να έχει συμμετοχή και στα δύο γκολ του Ολυμπιακού, αλλά και να σκοράρει στη διαδικασία των πέναλτι.

Ο Μασούρας μπόρεσε να προπονηθεί κανονικά την Κυριακή, δείγμα το του πόσο βοηθήθηκε από το ιατρικό επιτελείο αυτό το διάστημα κα αυτές τις ημέρες, θέτοντας τον εαυτό του διαθέσιμο ενόψει των αναμετρήσεων με τον Απόλλωνα Λεμεσού, ενώ την Δευτέρα (15/8) αναμένεται να μπουν στο κανονικό πρόγραμμα οι Μαντί Καμαρά και Ανδρούτσος, ενώ ήδη έχουν επιστρέψει οι Μπα, Ζίνκερναγκελ και Ραντζέλοβιτς, κάτι που σημαίνει ότι ο Ολυμπιακός θα είναι σχεδόν πλήρης απέναντι στην κυπριακή ομάδα.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags