Facebook Pixel Παναθηναϊκός: Μπερνάρ όπως Μέσι - Ντρίμπλες, ενέσεις και μαγεία - Τρέλανε τον Ροναλντίνιο, έρχεται... Λεωφόρο!
Ποδόσφαιρο
| 2022-08-15 20:00:00

Μπερνάρ όπως Μέσι - Ντρίμπλες, ενέσεις και μαγεία - Τρέλανε τον Ροναλντίνιο, έρχεται... Λεωφόρο!

Μπερνάρ όπως Μέσι - Ντρίμπλες, ενέσεις και μαγεία - Τρέλανε τον Ροναλντίνιο, έρχεται... Λεωφόρο!

Πώς συνδέεται η μεταγραφή-βόμβα του ΠΑΟ με τους δύο σούπερ σταρ; Το sportdog.gr σας παρουσιάζει τη σύνδεση του Βραζιλιάνου άσου με τους δύο θρύλους του ποδοσφαίρου, τον Λιονέλ Μέσι και τον Ροναλντίνιο!

Ο Παναθηναϊκός ετοιμάζεται να πυροδοτήσει τη... βόμβα μεγατόνων με την απόκτησή του Μπερνάρ! Πρόκειται για ένα ιδιαίτερο παίκτη, που σίγουρα θα μπορέσει να κάνει τη διαφορά στο πρωτάθλημα της Σούπερ Λιγκ και αυτομάτως θα ανεβάσει αρκετά επίπεδα το κλαμπ του Ιβάν Γιοβάνοβιτς.

Ξετυλίγοντας κανείς το κουβάρι της πορείας του Μπερνάρ θα ανακαλύψει πως συνδέεται τόσο με τον Λιονέλ Μέσι, όσο και με τον Ροναλντίνιο! Με τον πρώτο δεν έχουν κάποια ιδιαίτερη σχέση, αλλά τους συνδέει το... ύψος και ο τρόπος που προσπάθησαν να ψηλώσουν. Από την άλλη με τον Ροναλντίνιο έχουν αρκετά στενή σχέση και δεν θα αποκλείαμε να τον βλέπαμε ακόμη και στην Λεωφόρο για να δει τον φίλο του!

To ύψος του δημιούργησε δυσκολίες

Ο Μπερνάρ, όπως και ο Λιονέλ Μέσι, είχε αναγκαστεί να φτάσει στο σημείο να κάνει ορμονικές θεραπείες για να κερδίσει λίγο ύψος. Φτάνοντας τελικά στο 1,64μ. Αντιθέτως ο Αργεντινός σούπερ σταρ έφτασε μέχρι το 1.70μ.

Ο Βραζιλιάνος άσος είχε δηλώσει σχετικά με το ύψος του πως: «Ποτέ δε με λύγισαν τα προβλήματα αυτά, ήμουν αφοσιωμένος και έβαζαν περισσότερη προσπάθεια σε οτιδήποτε έκανα. Έτσι έμαθα τη ζωή».

Μάλιστα, οι προπονητές του στην Ατλέτικο Μινέιρο τον είχαν κόψει δις σε νεαρή ηλικία λόγω του ύψους του. Στεκόντουσαν τόσο στο ταλέντο του, αλλά και στο πόσο κοντός ήταν...

Παρόλα αυτά στα 13 του οι Βραζιλιάνοι του ζήτησαν να υπογράψει συμβόλαιο και να επιστρέψει, μιας και το ταλέντο του ξεπερνούσε κάθε σκέψη για το ύψος του.

Ο ίδιος τους έκανε... απόσβεση με το καλημέρα, μιας και το 2011 μπορεί η ομάδα του να έδινε μάχη για να γλιτώσει τον υποβιβασμό, ωστόσο με τον ίδιο σε ηγετικό ρόλο (από 11 γκολ και 11 ασίστ), έφτασε μέχρι και να διεκδικήσει το πρωτάθλημα μια χρονιά μετά. Μάλιστα, το 2013 κατέκτησαν και το πρώτο και τελευταίο κόπα Λιμπερταδόρες της ιστορίας τους.

Φέρε τον... Ροναλντίνιο στην Λεωφόρο

Όπως είναι λογικό κάθε παιδί που μεγάλωνε στην Βραζιλία στην ηλικία του Μπερνάρ, δεν γίνεται παρά να είχε ως πρότυπο τον Ροναλαντίνιο! Μάλιστα, η ζωή τα έφερε έτσι που τον συνάντησε ως συμπαίκτη του στην Ατλέτικο Μινέιρο. Ο Ρόνι πλέον βρισκόταν προς τη δύση μιας τεράστιας καριέρας και ήθελε απλά να χαρεί το ποδόσφαιρο. Βέβαια λίγα χρόνια πριν έκανε ό,τι ήθελε με τη μπάλα και όλη την Ευρώπη να παραμιλάει για τον ίδιο. 

Η έφεση του πιθανού παίκτη του Παναθηναϊκού στις ντρίπλες δεν πέρασε απαρατήρητη από τον Ροναλντίνιο και έδεσαν αμέσως ως συμπαίκτες και φίλοι! Ούτως ή άλλως, φαίνεται πως ο ίδιος είχε εισηγηθεί στον Σκολάρι να χρίσει τον Μπερνάρ ως διεθνή άσο. Ο Μπερνάρ βρέθηκε και στο Συνομοσπονδιών του 2013 και στο Παγκόσμιο Κύπελλο του 2014. 

Ο Ροναλντίνιο μετά από ένα ματς που είχε βάλει 2 γκολ ο Μπερνάρ είχε δηλώσει για τον τότε συμπαίκτη του πως: «Είναι ευχαρίστηση να μοιράζομαι τη στιγμή που γεννιέται ένα αστέρι». Και όταν καταφέρνεις και κερδίζεις έναν από τους κορυφαίους παίκτες που έχουν πατήσει στη γη, δεν γίνεται παρά να πετύχεις!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Έρχεται Αθήνα και τρελαίνει τους οπαδούς - "Κλείδωσε" η ημερομηνία άφιξης του παικταρά για τον ΠΑΟ

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags