Ολυμπιακός: Το όνομα του Χουάνγκ Ουί-Τζο έχουν ξεχωρίσει οι Πειραιώτες για την επιθετική τους γραμμή, μια περίπτωση που βέβαια δεν είναι τόσο εύκολη.

Ο Ολυμπιακός προσπαθεί μέσω του Χουάνγκ Ιν-Μπέομ να "ψήσει" τον Νοτιοκορεάτη επιθετικό, προκειμένου να αποδεχθεί την πρόταση της Νότιγχαμ και κατ’ επέκταση να παίξει ως δανεικός στους πρωταθλητές Ελλάδας.

Αυτό που προκύπτει από την Γαλλία είναι ότι ο Ουί-Τζο σκέφτεται σοβαρά την συγκεκριμένη πρόταση, παρότι έχει στα χέρια του και άλλες προσφορές από τις Μονπελιέ, Τρουά, Στρασβούργο, Μπρεστ, Πόρτο, Γουλβς και Φούλαμ.

Μέχρι στιγμής η μοναδική ομάδα που έχει ικανοποιήσει τα "θέλω" της Μπορντό είναι η Νότιγχαμ, με τους Γάλλους να υποστηρίζουν πως ο «Χουάνγκ το σκέφτεται τώρα να αποδεχθεί την πρότασή της».

Μάλιστα, αργά το βράδυ προέκυψε η πληροφορία πως ο Χουάνγκ Ουί-Τζο έμεινε εκτός αποστολής από την αποστολή της Μπορντό για το αποψινό ματς με την Γκρενόμπλ, κάτι που... μαρτυρά πως σύντομα θα σημειωθούν εξελίξεις σχετικά με το μέλλον του Νοτιοκορεάτη άσου.