Facebook Pixel Άρης - Θοδωρός Καρυπίδης: Κλείνει νέα μεγάλη μεταγραφή ο Καρυπίδης - "Ψώνια" από Πόρτο - Φέρνει τον νέο... Ματίγια ο Άρης!
Ποδόσφαιρο
| 2022-08-22 18:37:00

Κλείνει νέα μεγάλη μεταγραφή ο Καρυπίδης - "Ψώνια" από Πόρτο - Φέρνει τον νέο... Ματίγια ο Άρης!

Sportdog Team
Κλείνει νέα μεγάλη μεταγραφή ο Καρυπίδης - "Ψώνια" από Πόρτο - Φέρνει τον νέο... Ματίγια ο Άρης!

Η ομάδα της Θεσσαλονίκης θέλει έναν παίκτη που να διαθέτει... πνευμόνια και να μπορεί να πιέζει τη μπάλα. Παράλληλα θα πρέπει να έχει και καλή επαφή με τη μπάλα.

Οι άνθρωποι του Άρη έχουν διακρίνει πως υπάρχει πρόβλημα όσον αφορά τον άξονα της ομάδας. Αυτό φάνηκε χαρακτηριστικά και στην πρεμιέρα της Σούπερ Λιγκ και πιο συγκεκριμένα στο ματς με τον Λεβαδειακό!

Η ομάδα της Θεσσαλονίκης θέλει έναν παίκτη που να διαθέτει... πνευμόνια και να μπορεί να πιέζει τη μπάλα. Παράλληλα θα πρέπει να έχει και καλή επαφή με τη μπάλα. Κάπως έτσι έχει... κλειδωθεί ως στόχος ο Μπρούνο Κόστα!

Πρόκειται για τον 25χρονο Πορτογάλο χαφ της Πόρτο, ο οποίος έχει συμβόλαιο με την πορτογαλική ομάδα, ωστόσο δεν βρίσκεται στα πλάνα της. Παρά το γεγονός πως έχει ήδη παίξει δύο ματς.

Πρόσφατα είχε γραφτεί πως υπήρχε ενδιαφέρον για τον Κόστα από ομάδες από Ισπανία και Αγγλία. Πρόκειται για παίκτη που έχει αγωνιστεί σε όλες τις θέσεις του κέντρου. Ουσιαστικά όμως πρόκειται για έναν δημιουργικό μέσο καθώς στα περισσότερα παιχνίδια έπαιξε ως «8αρι» και σε 23 χρησιμοποιήθηκε ως επιτελικός μέσος. Θα λέγαμε πως θυμίζει σε αρκετά πράγματα τον... Ματίγια. Αν εξαιρέσουμε το κομμάτι της ταχύτητας.

Ο Κόστα είναι προϊόν της ακαδημίας της Πόρτο αλλά το καλοκαίρι του 2019 αποχώρησε για λογαριασμό της Πορτιμονένσε η οποία τον παραχώρησε (μετά από δύο χρόνια) στην Πόρτο έναντι 2.5 εκατομμυρίων ευρώ. Με την πρώτη ομάδα των «Δράκων» κατέγραψε 36 συμμετοχές, 50 με τη δεύτερη με απολογισμό τεσσάρων γκολ και επτά ασίστ, ενώ στην Πάσος Φερέιρα (σ. σ είχε παραχωρηθεί μια σεζόν δανεικός από την Πορτιμονένσε) είχε 33 συμμετοχές με τέσσερα γκολ και τέσσερις ασίστ.

Μένει να δούμε τις εξελίξεις, μιας και φαίνεται πως ο Άρης είναι κοντά σε συμφωνία με την Πόρτο για δανεισμό του παίκτη!

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags