Facebook Pixel Ολυμπιακός: Σενάριο μεγάλης επιστροφής στον Ολυμπιακό - Το "ψήνει" για "come back" Έλληνας διεθνής!
Ποδόσφαιρο
| 2022-08-23 09:07:00

Σενάριο μεγάλης επιστροφής στον Ολυμπιακό - Το "ψήνει" για "come back" Έλληνας διεθνής!

Sportdog Team
Σενάριο μεγάλης επιστροφής στον Ολυμπιακό - Το "ψήνει" για "come back" Έλληνας διεθνής!

Ανάμεσα στους υποψήφιους στόχους των Πειραιωτών είναι και ένας παλιός γνώριμος.

Παρότι ο Ολυμπιακός δίνει σημαντικό παιχνίδι με τον Απόλλωνα Λεμεσού την προσεχή Πέμπτη για τα πλέι οφ του Europa League, διατηρεί σε πλήρη εξέλιξη τον μεταγραφικό του σχεδιασμό, αφού ψάχνει ενίσχυση σε διάφορες θέσεις.

Μία από αυτές είναι και του κεντρικού αμυντικού, με τις πληροφορίες από την Ιταλία να αναφέρουν ότι οι Ερυθρόλευκοι εξετάζουν σοβαρά την περίπτωση ενός πρώην άσου της ομάδας, του Παναγιώτη Ρέτσου.

Ο διεθνής στόπερ αγωνίζεται στην Serie A με την φανέλα της Βερόνα και προχθές έπαιξε για 90 λεπτά στο παιχνίδι με την Μπολόνια. Μάλιστα, η Ελλάς τον έχει ενημερώσει πως εάν βρει σύλλογο που να καλύπτει τις απαιτήσεις του, οικονομικές και αγωνιστικές, θα τον αφήσει ελεύθερο.

Ο Ρέτσος είναι μια περίπτωση που μπορεί να προσφέρει λύσεις σχεδόν σε όλα τα μέτωπα για τον Ολυμπιακό. Είναι Ελληνας, μόλις 24 ετών, με δεδομένη ποιότητα και ταλέντο, με παραστάσεις, με στοιχεία που ψάχνει ο Ολυμπιακός, ενώ πλέον φαίνεται ότι έχει αφήσει τελείως πίσω του τα θέματα τραυματισμών που αντιμετώπισε το προηγούμενο διάστημα.

Και φυσικά αποτελεί "παιδί" των Πειραιωτών καθώς είναι γέννημα θρέμμα της "ερυθρόλευκης" Ακαδημίας όπου ήταν για 11 χρόνια, κάτι που σημαίνει ότι αυτομάτως απελευθερώνεται και μία θέση στην ευρωπαϊκή λίστα. 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags