Super League: Η πρώτη αγωνιστική της Σούπερ λιγκ ολοκληρώθηκε και είδαμε και τις 5 ομάδες του Big 5 να επικρατούν! ΑΕΚ και Άρης πήραν την πιο ευρεία νίκη, μιας και φιλοδώρησαν με τρία γκολ Λαμία και Λεβαδειακό αντίστοιχα, ενώ ο Ολυμπιακός κέρδισε με 2-0 τον ΠΑΣ Γιάννινα και οι Παναθηναϊκός και ΠΑΟΚ με 1-0 τον Ιωνικό και τον Παναιτωλικό.

Το μόνο που έχει... αλλάξει από την έναρξη της πρεμιέρας μέχρι σήμερα στο κομμάτι των μεταγραφών ήταν η ανακοίνωση του Μπερνάρ, ο οποίος κατέφθασε σήμερα στην Ελλάδα!

Η μεταγραφή του Βραζιλιάνου μεσοεπιθετικού φαίνεται πως έχει ανεβάσει και άλλο τους πράσινους στην εκτίμηση των μπουκ! Αυτή τη στιγμή ο Παναθηναϊκός έχει φτάσει να δίνει 5.50 για να πάρει το πρωτάθλημα, όσο δίνει και η ΑΕΚ, την ώρα που ο ΠΑΟΚ έχει εκτοξευτεί στο 10, ενώ ο Ολυμπιακός παραμένει στο 1.70!

Τέλος, ο Άρης παραμένει σταθερά πέμπτο φαβορί στο 15! Αξίζει να σημειωθεί πως ο Παναθηναϊκός είχε να δοθεί ως δεύτερο φαβορί από όταν προπονούσε στον δεύτερο γύρο το τριφύλλι ο Γιάννης Αναστασίου και μετά από τη νίκη επί του Ολυμπιακού τον Φεβρουάριο του 2015, όταν και έφτανε στο -3. Βέβαια στη συνέχεια είχε έρθει αφαίρεση βαθμών και άλλαξαν όλα.