ΠΑΟΚ: Τις τελευταίες μέρες, σύμφωνα με πληροφορίες, έχει αρχίσει να φαίνεται στον… ορίζοντα μια κινητικότητα για τον Ντόουγκλας Αουγκούστο.

Για τον Βραζιλιάνο αμυντικό χαφ, στην αρχή του καλοκαιριού υπήρξαν συζητήσεις για την ανανέωση του συμβολαίου του που ολοκληρώνεται το καλοκαίρι. Εχει καταγραφεί μια μεγάλη διαφορά στο οικονομικό και αυτός είναι ο βασικός λόγος που κάνει τους ανθρώπους της «ασπρόμαυρης» ΠΑΕ να μην απορρίπτει χωρίς να το σκεφτεί προτάσεις για τον παίκτη.

Όπως προκύπτει από την πλευρά του παίκτη πριν από περίπου 20 μέρες, ομάδα από την Ευρώπη (χωρίς παραπάνω στοιχεία) είχε προσφέρει 1.500.000 ευρώ για την απόκτηση του Αουγκούστο, αλλά δεν προχώρησε η μεταγραφή του, ωστόσο πλέον τα δεδομένα είναι διαφορετικά αφού δεν υπάρχει σημείο σύγκλισης για ένα νέο συμβόλαιο.

Από τη στιγμή που τον προσεχή Νοέμβριο και για έναν και πλέον μήνα θα έχουμε διακοπή των αγωνιστικών υποχρεώσεων των ομάδων λόγω του Μουντιάλ στο Κατάρ, η απόφαση για τον Αουγκούστο και το μέλλον του στην ομάδα επείγει να παρθεί.

Αυτό πρέπει να συμβεί τις επόμενες μέρες και αυτό πολύ απλά διότι από τον Δεκέμβριο μπορεί να συζητήσει με όποια ομάδα θέλει και έτσι τον Ιούνιο να αποχωρήσει χωρίς ο ΠΑΟΚ να πάρει ευρώ. Αξίζει να σημειωθεί ότι στις αρχές του καλοκαιριού ο ΠΑΟΚ είχε απορρίψει πρόταση 4.000.000 ευρώ από ομάδα της Σαουδικής Αραβίας, με τον Δικέφαλο να ζητάει 6.000.000 ευρώ και ίσως τώρα να το έχει… μετανιώσει με την εξέλιξη που έχει πάρει η κατάσταση, ειδικά μετά και τον αποκλεισμό από την Ευρώπη.

Ένα σεβαστό ποσό στα ταμεία της ΠΑΕ θα επιτρέψουν, όπως και στην περίπτωση Νάρεϊ-Τσόλακ νωρίτερα κατά την διάρκεια του καλοκαιριού ο ΠΑΟΚ να κινηθεί στην αγορά για την απόκτηση επιτελικού.

Πηγή: sfina.gr