Άρης: Με χαμόγελα αποχώρησαν οι άνθρωποι του Άρη έπειτα από την ολοκλήρωση της τηλεδιάσκεψης που πραγματοποιήθηκε το μεσημέρι της Πέμπτης (25/8), ανάμεσα σε Άρη, Πολιτεία, τους Δήμους Θεσσαλονίκης και Πυλαίας και την Περιφέρεια Θεσσαλονίκης, με θέμα συζήτησης το νέο γήπεδο του Άρη. 

Η τηλεδιάσκεψη διήρκησε περίπου μία ώρα και σε αυτή έλαβαν μέρος εκπρόσωποι όλων των εμπλεκόμενων φορέων. Κάθε πλευρά, μάλιστα, όρισε συγκεκριμένους εκπροσώπους που θα «τρέξουν» την υπόθεση. Την κυβέρνηση θα εκπροσωπεί ο υφυπουργός Εσωτερικών (Μακεδονίας-Θράκης), Σταύρος Καλαφάτης, τον Άρη οι Λευτέρης Αρβανίτης (πρόεδρος ΑΣ) και Νίκος Τριμμάτης (αντιπρόεδρος ΠΑΕ), την Περιφέρεια ο Κωνσταντίνος Γιουτίκας (αντιπεριφερειάρχης Ανάπτυξης και Περιβάλλοντος), τον Δήμο Θεσσαλονίκης ο Σωκράτης Δημητριάδης (αντιδήμαρχος) και τον Δήμο Πυλαίας-Χορτιάτη ο Ιγνάτιος Καϊτεντζίδης (δήμαρχος). 

Μεταξύ άλλων, συμφωνήθηκε να προχωρήσουν γρήγορα οι διαδικασίες, γι’ αυτό και σε 15-20 μέρες θα υπάρξει νέα τεχνική συνάντηση. Από τα πρώτα βήματα που χρειάζεται να γίνουν, είναι η μεταφορά της έκτασης του ΟΑΕΔ στην Πολιτεία και εν συνεχεία αυτή να μεταβιβαστεί στον Άρη, να ξεκαθαριστούν οι πολεοδομικές ρυθμίσεις που θα αφορούν τον χώρο του νέου γηπέδου κι εκείνες ώστε να αξιοποιηθεί ως χώρος πρασίνου και ενδεχομένως να δημιουργηθεί και ένας χώρος που θα λειτουργεί ως μουσείο για τον Άρη και, τέλος, να γίνουν οι νομοθετικές ρυθμίσεις από πλευράς Κυβέρνησης για την αλλαγή χρήσης του Χαριλάου.