Facebook Pixel Ολυμπιακός: Τέλος ο Καμαρά από τον Ολυμπιακό, υπογράφει σε μεγάλη ομάδα - Στο... αεροπλάνο ο Ρέτσος!
Ποδόσφαιρο
| 2022-08-25 20:05:00

Τέλος ο Καμαρά από τον Ολυμπιακό, υπογράφει σε μεγάλη ομάδα - Στο... αεροπλάνο ο Ρέτσος!

Sportdog Team
Τέλος ο Καμαρά από τον Ολυμπιακό, υπογράφει σε μεγάλη ομάδα - Στο... αεροπλάνο ο Ρέτσος!

Έκλεισε η συμφωνία για τον Μαντί, ενώ ο Έλληνας αμυντικός έλυσε το συμβόλαιό του και επιστρέφει στο Λιμάνι.
 

Ραγδαίες είναι οι μεταγραφικές εξελίξεις στον Ολυμπιακό, καθώς τις επόμενες ώρες θα έχουμε μία προσθήκη και μία αποχώρηση…

Συγκεκριμένα, ο Παναγιώτης Ρέτσος έλυσε το συμβόλαιό του με την Βερόνα και μπαίνει στο αεροπλάνο για να έρθει στην Ελλάδα, ενώ την ίδια ώρα αποχωρεί ο Μαντί Καμαρά, για να πάει στη Ρόμα!

Όπως αναφέρουν στην Ιταλία, μετά τον σοβαρό τραυματισμό του Βαϊνάλντουμ, ο Ζοσέ Μουρίνιο κινείται στην αγορά για τον μέσο και έχει στόχο να κλείσει τον χαφ των Πειραιωτών.

«Ο χαφ του Ολυμπιακού είναι το πρώτο όνομα του μέσου μετά τον τραυματισμό του Βαϊνάλντου»,αναφέρεται επίσης στο ίδιο δημοσίευμα.

Ο Καμαρά αναμένεται να πάει στη Ρόμα δανεικός, με τους Ιταλούς να πληρώνουν ολόκληρο το συμβόλαιό του, ενώ δεν γνωρίζουμε ακόμα εάν θα υπάρχει και ποια θα είναι η οψιόν αγοράς.

Τι είχε πει ο Μουρίνιο για τον τραυματισμό του Βαϊνάλντουμ

Σε μήνυμα που «ανέβασε» στο Instagram, ο 59χρονος τεχνικός τονίζει αρχικά ότι: «Κάποιες φορές το ποδόσφαιρο μπορεί να είναι σκ@@@. Μέσα σε μόνο 2 εβδομάδες, ο «Τζίνι» έγινε ένας από εμάς, εξαιτίας των ανθρώπινων αρετών του (ξέραμε ήδη τις ποδοσφαιρικές αρετές του). Δυστυχώς, σε ένα πολύ ατυχές ατύχημα, είχε έναν κακό τραυματισμό, που θα τον κρατήσει μακριά από τους αγώνες πολύ καιρό».

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags