Η μεταγραφή του Σωτήρη Αλεξανδρόπουλου στην Σπόρτινγκ Λισσαβόνας είναι προ των πυλών, με τον Έλληνα μέσο να γίνεται η δεύτερη πιο ακριβή πώληση στην ιστορία του «τριφυλλιού» με 4.5 εκατομμύρια ευρώ.
Για όσους δεν το θυμούνται η ακριβότερη πώληση του Παναθηναϊκού δεν είναι άλλη από αυτή του Τζιμπρίλ Σισέ! Ο Γάλλος στράικερ είχε πωληθεί στη Λάτσιο (5,8 εκατ. ευρώ) το 2011.
Στη δεύτερη θέση φιγουράρει ο Μπέργκ (Αλ Αϊν), µε τη μεταγραφή του στα ΗΑΕ έναντι 3,3 εκατ. ευρώ (εκ των οποίων τα 2.5 εκατ. κατέληξαν στον σύλλογο).
Τρίτες ακριβότερες μετακινήσεις αυτή του Μαυρία στη Σάντερλαντ (3 εκατ. ευρώ) και του Σεϊταρίδη στην Πόρτο (επίσης µε 3 εκατ. ευρώ). Στην πέµπτη θέση η µεταγραφή του Κυριάκου στη Ρέιντζερς (2,63 εκατ. ευρώ), στην έκτη η πώληση του Καρέλη στην Γκενγκ (2,5 εκατ. ευρώ), ενώ στην έβδοµη αυτή του Καπίνο στη Μάιντζ (2,25 εκατ. ευρώ).
Super League
Premier League
Παγκόσμιο Κύπελλο Συλλόγων
Champions League
Europa League
UEFA Conference League
Bundesliga
Serie A
La Liga
Ligue 1
Superleague 2
Κύπελλο Ελλάδας
Euroleague
Basket League
NBA
Eurocup
Basketball Champions League
Volley
Tennis
Πόλο
Στίβος
Αυτοκίνητο