ΠΑΟΚ: Ο Πάολο Φερνάντες είναι ο παίκτης που έχουν ξεχωρίσει και έχουν εγκρίνει οι Ζοσέ Μπότο και Ραζβάν Λουτσέσκου για την ενίσχυση της μεσοεπιθετικής γραμμής.

O 24χρονος Ισπανός μέσος αρέσει και από το απλό… ενδιαφέρον, άρχισαν οι συζητήσεις του ΠΑΟΚ με τους ανθρώπους του Βόλου για την απόκτηση του.

Πριν κάποιες μέρες έχει γίνει μια πρώτη επαφή ανάμεσα στη διοίκηση της «ασπρόμαυρης» ΠΑΕ με τον Αχιλλέα Μπέο. Ο ΠΑΟΚ έχει ενημερώσει επίσης την ομάδα της Μαγνησίας (και την πλευρά του παίκτη) πως ενδιαφέρεται για να αποκτήσει τον Πάολο Φερνάντες, η πλευρά του Βόλου περίμενε μια συγκεκριμένη πρόταση ενημερώνοντας πως – ίσως και για ανεβάσει την τιμή – και άλλες ομάδες εντός ελληνικών συνόρων έχουν εκφράσει το ενδιαφέρον τους για τον ποδοσφαιριστή.

Σήμερα είναι πολύ πιθανόν να υπάρξει η τελική κουβέντα για τον Φερνάντες και φαίνεται το deal να πλησιάζει. με τον παίκτη να θέλει να πάρει την μεταγραφή και να φορέσει τα «ασπρόμαυρα». η οποία δεν κατέστη να γίνει χθες για συγκεκριμένο λόγο: ο Μάκης Γκαγκάτσης πενθεί καθώς έχασε την μητέρα του και χθες έγινε η κηδεία της κάτι που φυσικά σεβάστηκε απόλυτα η πλευρά του Αχιλλέα Μπέου που είχε τη διάθεση να περιμένει.

Υπάρχει φυσικά και μια ακόμη παράμετρος: οι άριστες σχέσεις που έχει ο ισχυρός άνδρας του Βόλου με τον Ιβάν Σαββίδη. Επομένως δεν αποκλείεται να έχουμε και κουβέντα ανάμεσα στους δυο ώστε να επέλθει συμφωνία και να ολοκληρωθεί το deal.

Σε κάθε περίπτωση υπάρχει κινητικότητα από τη στιγμή μάλιστα που ο Ραζβάν Λουτσέσκου ανέλυσε τα δεδομένα με τον Ζοσέ Μπότο και συμφώνησαν πως τα χαρακτηριστικά που έχει ο ποδοσφαιριστής μπορούν να λύσουν τα χέρια της τεχνικής ηγεσίας ώστε να έρθει έστω και τώρα ένας επιτελικός που τόσο ανάγκη έχει η ομάδα και αυτό «φωνάζει» εδώ και πολύ καιρό.

Πηγή: sfina.gr