Facebook Pixel Παναθηναϊκός: Οριστικό! Αυτή είναι η απόφαση του ΠΑΟ για Κουρμπέλη - Εντολή Γιοβάνοβιτς
Ποδόσφαιρο
| 2022-08-26 23:08:00

Οριστικό! Αυτή είναι η απόφαση του ΠΑΟ για Κουρμπέλη - Εντολή Γιοβάνοβιτς

Sportdog Team
Οριστικό! Αυτή είναι η απόφαση του ΠΑΟ για Κουρμπέλη - Εντολή Γιοβάνοβιτς

Στον Παναθηναϊκό θα έχουν να... λένε πως μετά από αρκετά χρόνια οι κυπελλούχοι Ελλάδος έκαναν μια πραγματικά καλή πώληση σε ομάδα του εξωτερικού, αυτή του Σωτήρη Αλεξανδρόπουλου στην Σπόρτινγκ Λισαβόνας

Παναθηναϊκός: Στον Παναθηναϊκό θα έχουν να... λένε πως μετά από αρκετά χρόνια οι κυπελλούχοι Ελλάδος έκαναν μια πραγματικά καλή πώληση σε ομάδα του εξωτερικού, αυτή του Σωτήρη Αλεξανδρόπουλου στην Σπόρτινγκ Λισαβόνας. Εξάλλου, στο παρελθόν είχαν γίνει διάφορα εγκλήματα, οπότε η παραχώρηση του νεαρού άσου δείχνει πως οι πράσινοι θέλουν να γίνουν ένα selling club που θα πουλάει στη σωστή τιμή και γιατί όχι και σε υπεραξία.

Βέβαια, αυτό δεν σημαίνει πως οι πράσινοι θα αρχίσουν να πουλάνε και... μαζικά ποδοσφαιριστές! Μάλιστα, αποφασίστηκε να μην προχωρήσει σε καμία περίπτωση η πώληση του Δημήτρη Κουρμπέλη, παρά το γεγονός ότι είχαν φτάσει προτάσεις που άγγιζαν και το 1.5 εκατ. ευρώ για τον αρχηγό της ομάδας!

Ούτως ή άλλως, η παρουσία του Κουρμπέλη είναι αρκετά σημαντική και για τα αποδυτήρια, ενώ μην ξεχνάμε πως προβλέπεται να γίνει ξανά βασικός και στην Εθνική Ελλάδος, κάτι που έχει και τι σημασία του για το Τριφύλλι που αυτή τη στιγμή οι Έλληνες του βασικού ροτέισον είναι... ελάχιστοι.

Κοινώς, εάν δεν προκύψει πρόταση... που να ξεπερνάει κάθε λογική, ο Δημήτρης Κουρμπέλης θα συνεχίζει να φοράει την πράσινη φανέλα δίνοντας πολύτιμες λύσεις στον πράσινο άξονα. Ούτως ή άλλως το τελευταίο που θα ήθελε ο Γιοβάνοβιτς αυτή τη στιγμή θα ήταν να αναζητήσει μια έξτρα λύση από την ελεύθερη αγορά.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags