Facebook Pixel ΠΑΟΚ: Χοντρά... καρφιά από παλαίμαχο του ΠΑΟΚ σε Μπότο - Ραζβάν - Ατάκες για τις μεταγραφές
Ποδόσφαιρο
| 2022-08-27 20:02:00

Χοντρά... καρφιά από παλαίμαχο του ΠΑΟΚ σε Μπότο - Ραζβάν - Ατάκες για τις μεταγραφές

Sportdog Team
Χοντρά... καρφιά από παλαίμαχο του ΠΑΟΚ σε Μπότο - Ραζβάν - Ατάκες για τις μεταγραφές

Σε τηλεοπτική εκπομπή μίλησε παλαίμαχος ποδοσφαιριστής του Δικεφάλου του Βορρά όπου και αναφέρθηκε στους λάθος χειρισμούς που έχουν γίνει μέχρι στιγμής στα μεταγραφικά της ομάδας.

Μιχάλης Λεοντιάδης: Την άποοψή του την καταθέτει με περίσσεια ειλικρίνεια ο πρώην διεθνής ποδοπσφαιριστής του ΠΑΟΚ μιλώντας στην στην τηλεοπτική εκπομπή της Παρασκευής (26/8)του SFINA.GR.

ίποτα δεν κάναμε στις μεταγραφές, ούτε ένας δεν με γεμίζει, ουτε ένας από τους 10 παίκτες ππου ήρθαν, δεν κάνει για τον ΠΑΟΚ, τουλάχιστον αυτή είναι η πρώτη εντύπωση. Πιστεύω ότι με τα μισά λεφτά θα παίρναμε 5 καλούς ξένους και αντί να πάρουμε τον Κουαλιάτα, τον Ντάντας και να βάλουμε τον πρόεδρο να πληρώσει τόσα λεφτά, θα μπορούσαν να είχαν προωθήσει παιδιά από την Β ομάδα, ελληνόπουλα, άσχετα εάν ο Λουτσέσκου δεν θέλει να τα βλέπει, να παίξουν οι Έλληνες και να έχει όφελος ο ΠΑΟΚ. Οι νεαροί που ήρθαν, δεν είναι καλύτεροι από τους δικούς μας της Β ομάδας.

Εάν σας ρωτούσα Πασχαλάκης ή Κοτάρσκι τι θα λέγατε; Εγώ θα έλεγα Πασχαλάκης πάντως… Η καλύτερη μεταγραφή του ΠΑΟΚ ξέρετε ποια θα είναι; Ο… Κούτσιας! Αυτόν πρέπει να βάλει ο Λουτσέσκου, αλλά ο Λουτσέσκου είναι περίεργος και ούτε ο ίδιος μπορεί να καταλάβει τον εαυτό του. Είναι δυνατόν να μην παίζει ο Κούτσιας στην ομάδα; Τα ίδια έλεγα και για τον Λύρατζη, φώναζα να τον βάλει αντί του Τέιλορ και μόλις μπήκε, είδατε ότι το παιδί είναι πολύ καλύτερο από όλους δεξιά. Το ίδιο πιστεύω και για τον Κούτσια", είπε ο Μιχάλης Λεοντιάδης.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags