Τα τελευταία νέα του Ολυμπιακού, σε αγωνιστικό και μεταγραφικό επίπεδο, μετέφερε ο Νίκος Σταματέλος στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6.
«Ο Ολυμπιακός κινείται για παίκτη στον άξονα, αριστερό μπακ και εξτρέμ», υπογράμμισε ο ρεπόρτερ της ομάδας.
«Ο Μανού Μορλάνες, που αγωνίστηκε στην Εσπανιόλ, είναι στα θέλω του Ολυμπιακού και ο ίδιος είναι θετικός για να έρθει στον Ολυμπιακός. Σήμερα, αύριο θα ξεκαθαρίσουν τα πράγματα, αφού τελειώνει ο μήνας και στον Ολυμπιακό θέλουν να δηλώσουν λίστα και αυτό δεν μπορεί να γίνει χωρίς τους θεωρητικά βασικούς», πρόσθεσε.
Για να καταλήξει, λέγοντας: «Από τη στιγμή που ο Ολυμπιακός δεν πουλάει Σισέ, Μανωλά και Μασούρας τελειώνει η κουβέντα, αφού με αυτούς θα είναι μια χαρά και μπορούν να προσφέρουν στον Κορμπεράν».
Super League
Premier League
Παγκόσμιο Κύπελλο Συλλόγων
Champions League
Europa League
UEFA Conference League
Bundesliga
Serie A
La Liga
Ligue 1
Superleague 2
Κύπελλο Ελλάδας
Euroleague
Basket League
NBA
Eurocup
Basketball Champions League
Volley
Tennis
Πόλο
Στίβος
Αυτοκίνητο