Facebook Pixel Καρίμ Ανσαριφάρντ: Έφυγε από την ΑΕΚ και βρήκε ήδη ομάδα - Επίσημη ανακοίνωση για Ανσαριφάρντ
Ποδόσφαιρο
| 2022-08-30 22:58:00

Έφυγε από την ΑΕΚ και βρήκε ήδη ομάδα - Επίσημη ανακοίνωση για Ανσαριφάρντ

Sportdog Team
Έφυγε από την ΑΕΚ και βρήκε ήδη ομάδα - Επίσημη ανακοίνωση για Ανσαριφάρντ

Λίγες ώρες νωρίτερα ο Ιρανός επιθετικός αποτέλεσε παρελθόν από τους Κιτρινόμαυρους και δεν άργησε να βρει τον επόμενο σταθμό της καριέρας του. Αυτή είναι η νέα ομάδα του Καρίμ.

Η Ομόνοια ανακοίνωσε τη συμφωνία της με τον Καρίμ Ανσαριφάρντ, λίγες ώρες μετά το επίσημο "διαζύγιο" του παίκτη με την ΑΕΚ.

Ο Ιρανός επιθετικός έφτασε σε κατ' αρχήν συμφωνία και ετοιμάζεται να υπογράψει συμβόλαιο για 2+1 χρόνια με την κυπριακή ομάδα, η οποία φέρεται να βρίσκεται επίσης κοντά στην απόκτηση του Ντανιέλ Μαντσίνι από τον Άρη.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Ανακοινώνουμε την καταρχήν συμφωνία με τον 32χρονο διεθνή Ιρανό κεντρικό επιθετικό, Karim Ansarifard, ο οποίος τα τελευταία χρόνια αγωνιζόταν στην ΑΕΚ Αθηνών.

Το συμβόλαιο συνεργασίας είναι διάρκειας 2+1 χρόνια. Ο Karim Ansarifard αγωνίστηκε, επίσης, στον Ολυμπιακό Πειραιώς, με τον οποίο στέφθηκε πρωταθλητής και έπαιξε στους ομίλους του UEFA Europa League, διοργάνωση στην οποία συμμετείχε και κατά τη θητεία του στην ΑΕΚ Αθηνών. Φόρεσε, ακόμη, τη φανέλα της CA Osasuna και της Nottingham Forest. Είναι εν ενεργεία διεθνής με την εθνική Ιράν. Ο ποδοσφαιριστής θα έρθει στην Κύπρο για ολοκλήρωση της συμφωνίας».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Ο ΠΑΟ έκανε άνω-κάτω το πρωτάθλημα - Πιέζει πολύ Ολυμπιακό - "Δεν πιστεύουν" ΑΕΚ και ΠΑΟΚ!

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags