Μετά την αποχώρηση του Καρίμ Ανσαριφάρντ για την Ομόνοια, όπου υπέγραψε συμβόλαιο για 2+1 έτη, η ΑΕΚ επικεντρώνεται στην απόκτηση ενός επιθετικού, ο οποίος θα πλαισιώσει τον Σέρχιο Αραούχο στην κορυφή της επίθεσης.

Όλο το καλοκαίρι η Ένωση τσέκαρε αρκετές περιπτώσεις ποδοσφαιριστών. Μία εξ’ αυτών είναι αυτή του Σορί Καμπά, ο οποίος προτάθηκε στους ανθρώπους της ΑΕΚ. Ο 27χρονος επιθετικός ανήκει στη Μίντιλαντ και δεσμεύεται με συμβόλαιο μέχρι το 2024, όμως δεν βρίσκεται στις πρώτες επιλογές, αν αναλογιστεί κανείς πως πέρυσι αγωνίστηκε δανεικός στο Βέλγιο.

Όπως αναφέρει η «Ώρα των Σπορ» πήρε τιμή από τη δανέζικη ομάδα για τον ποδοσφαιριστή, του οποίου η αξία ανέρχεται στα 2,5 εκατ.Ευρώ, σύμφωνα με το Transfermarkt. Μάλιστα είναι θετικός ο διεθνής φορ για να μετακομίσει στην Ελλάδα!

Ο επιθετικός από την Γουινέα, την περασμένη χρονιά αγωνίστηκε στη βελγική Λέβουν, μετρώντας 12 γκολ και 3 ασίστ σε 29 παιχνίδια. Φέτος ο Καμπά ξεκίνησε τη χρονιά στη Μίντιλαντ και σε 11 παιχνίδια στη Δανία μέτρησε 2 γκολ και 3 ασίστ.

Είναι σημαντικό να αναφερθεί, ότι ο Καμπά ανήκει στο ίδιο μανατζερικό γραφείο με τον Κριχόβιακ, που αγωνίστηκε στο δεύτερο μισό της περασμένης σεζόν στην ΑΕΚ.

Πάντως όπως αναφέρει το ρεπορτάζ, στη λίστα του Ματίας Αλμέιδα υπάρχουν πέντε ακόμα επιθετικοί.