Στον Ολυμπιακό όχι απλά δεν έχει ολοκληρωθεί ο μεταγραφικός σχεδιασμός, αλλά συνεχίζεται και η εκκαθάριση στο ρόστερ, την ώρα που υπάρχουν και ποδοσφαιριστές που δεν βρίσκονται στο ροτέισον του Κορμπεράν.
Μια από αυτές τις περιπτώσεις είναι ο Λαλά, ο οποίος είναι ανενεργός από τις αρχές του καλοκαιριού, μιας και δεν τον υπολόγιζε ο Πέδρο Μαρτίνς.
Όμως με τα τωρινά δεδομένα δεν αποκλείεται να τον δούμε ξανά στο ρόστερ των πρωταθλητών, όπως συνέβη με τον Κώστα Φορτούνη.
Αξίζει να σημειωθεί πως ο Γάλλος δεξιός μπακ έχει υψηλό συμβόλαιο, αφού εισπράττει 900.000 ευρώ τον χρόνο. Ποσό μεγάλο για να μείνει στην Ελλάδα και να μην παίζει.
Από τη στιγμή που οι Ερυθρόλευκοι, δεν είχαν κάποια επίσημη πρόταση που να τους ικανοποιεί, δύο είναι οι επιλογές πια: είτε να παραμείνει, είτε να πουληθεί μέχρι την προσεχή εβδομάδα σε ομάδα της Τουρκίας, της Ρωσίας ή του Κατάρ!
Super League
Premier League
Παγκόσμιο Κύπελλο Συλλόγων
Champions League
Europa League
UEFA Conference League
Bundesliga
Serie A
La Liga
Ligue 1
Superleague 2
Κύπελλο Ελλάδας
Euroleague
Basket League
NBA
Eurocup
Basketball Champions League
Volley
Tennis
Πόλο
Στίβος
Αυτοκίνητο