Ολυμπιακός - Γιώργος Μασούρας: Νέες εξελίξεις φαίνεται πως υπάρχουν σχετικά με το τι γίνεται με τη μεταγραφή ή όχι του Γιώργου Μασούρα στην Τράμπζονσπορ! Εδώ και λίγες ώρες η κατάσταση στην Τουρκία έχει γίνει αρκετά... μπερδεμένη, μιας και δεν υπάρχει σύμπνοια στα ρεπορτάζ από τη γειτονική χώρα.

Η «61saat» που εδρεύει στην πόλη που βρίσκεται το κλαμπ, αναφέρει πως η μεταγραφή του Γιώργου Μασούρα στην Τράμπζονσπορ αναμένεται να ολοκληρωθεί σήμερα.

Μάλιστα, κάνει λόγο για οριστική συμφωνία ανάμεσα στον τουρκικό σύλλογο και στον Ολυμπιακό, όπως και για deal με τον ποδοσφαιριστή στους προσωπικούς όρους. Επισημαίνεται δε, πως ο Μασούρας θα δηλωθεί στην ευρωπαϊκή λίστα της ομάδας.

 

Από την άλλη η «Ηaberts», που ασχολείται σε μεγάλο βαθμό με τα θέματα της Τράμπζονσπορ αλλά ελέγχεται η εγκυρότητά της, υποστηρίζει πως η μεταγραφή του Μασούρα στην ομάδα χαλάει και δεν θα προχωρήσει.

Στο άρθρο στο οποιο έχει τίτλο «αυτή είναι η αλήθεια για τον Μασούρα», υποστηρίζεται πως η πλευρά του ποδοσφαιριστή αύξησε τις απαιτήσεις της, βλέποντας το έντονο ενδιαφέρον από την «Τράμπζον». Μάλιστα, τα όσα άκουσαν από τους εκπροσώπους του φαίνεται πως δεν άφησε περιθώρια στους Τούρκους, οι οποίοι αποσύρονται από τη διεκδίκηση του 28χρονου εξτρέμ.