Παναθηναϊκός: Μπορεί ένας από τους παίκτες του άξονα που αναζητά ο Ιβάν να προέλθει από την αγορά της Λατινικής Αμερικής και τι ακριβώς ψάχνει για αυτές τις θέσεις ο προπονητής του Παναθηναϊκού; Το Sportdog.gr αναλύει.

Δεκατρείς ημέρες έμειναν μέχρι την ολοκλήρωση της μεταγραφικής περιόδου και στον Παναθηναϊκό, ουσιαστικά, μετρούν αντίστροφα για την ολοκλήρωση του ρόστερ τους. Είναι κοινό μυστικό ότι ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς έχει βγει στην αγορά για δύο παίκτες. Ο ένας θα είναι κλασικό 8άρι, box to box. Καθαρός χαφ, δηλαδή, για να μπορέσει να καλυφθεί έτσι το κενό του Σωτήρη Αλεξανδρόπουλου. Αυτός ο ποδοσφαιριστής είναι για τον Γιοβάνοβιτς, άλλωστε, η απόλυτη μεταγραφική προτεραιότητα.

Ο έτερος παίκτης που θα ντυθεί στα πράσινα θα έχει πιο επιτελικές αρετές. Ιδανικά ένας αθλητής με τα χαρακτηριστικά του Πάολο Φερνάντες του Βόλου. Ο Ισπανός θα ήταν πολύ καλό fit γι' αυτό που αναζητά το Τριφύλλι, αλλά ο Αχιλλέας Μπέος δύσκολα θα τον αφήσει να φύγει. Κι αυτό, το έχουν καταλάβει όλοι μεγάλοι της Ελλάδας κι όχι μόνο ο Παναθηναϊκός.

Τέλος, να προσθέσουμε και κάτι άλλο σημαντικό. Οι Πράσινοι δεν έχουν πάψει να ρίχνουν ματιές στη λατινική αγορά για μεταγραφές. Μπορεί φέτος να μην έχει έρθει παίκτης από εκεί, αλλά από πέρσι κιόλας ο σύλλογος έχτισε καλές διασυνδέσεις με τη Λατινική Αμερική. Και οι μεταγραφές των Παλάσιος-Βιτάλ το απέδειξαν, όπως και το φετινό έστω ενδιαφέρον για Μπλάνκο και Βιτίνιο. Πάντως, αυτή τη στιγμή φαίνεται πως ο Σέρβος τεχνικός ψάχνεται περισσότερο στην Ευρώπη...

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Μόνο 1 εκατ. και δώρο ο Αγκοστίνο για Αλεξανδρόπουλο - "Χουνέρι" Κρίστινσον σε Πασχαλάκη για Λιμάνι