Λουίς Γκοντίνιο: Καθόλου ευχαριστημένος δεν έμεινε από την ποιότητα του ντέρμπι του Άρη με τον ΠΑΟΚ ο Πορτογάλος διαιτητής που το έφερε σαν παράδειγμα σε ποδοσφαιρικό φόρουμ που μίλησε, τονίζοντας πως οι παίκτες δεν ήθελαν να τρέξουν και πως, παρότι δεν ήθελε να σφυρίζει συνέχεια, αναγκάστηκε να προσαρμοστεί στο παιχνίδι.
«Μου αρέσει να σφυρίζω αγγλικά. Έχουμε τεράστια δέσμευση να συνεισφέρουμε και εμείς στον ωφέλιμο χρόνο παιχνιδιού, αλλά οι ποδοσφαιριστές πρέπει να μάθουν πως δεν υπάρχουν λόγοι για τόσες πολλές διακοπές και πως δεν πρέπει να προκαλούν διαφωνίες. Όταν ένας παίκτης φεύγει από την Πορτογαλία και πάει στην Αγγλία, αλλάζει και η νοοτροπία του. Ήμουν σε έναν αγώνα ελληνικού ποδοσφαίρου αυτό το Σαββατοκύριακο, ανάμεσα στον Άρη και τον ΠΑΟΚ. Στο τέλος του παιχνιδιού, αναρωτήθηκα αν ήμουν ο μόνος, κατά τη διάρκεια του αγώνα, που ήθελα το παιχνίδι να κυλάει και να σφυρίζω μικρά φάουλ.
Όμως, κανένας από τους παίκτες δεν ήθελε να τρέξει. Άρχισα να συνειδητοποιώ λοιπόν ότι κανείς δεν ήθελε αυτό και έτσι προσαρμόστηκα στο παιχνίδι. Είναι σημαντικό να δείξουμε ότι η καλύτερη ποιότητα παιχνιδιού θα φέρει σίγουρα καλύτερη διαιτησία στην Πορτογαλία», ανέφερε χαρακτηριστικά ο Λουίς Γκοντίνιο.
Super League
Premier League
Παγκόσμιο Κύπελλο Συλλόγων
Champions League
Europa League
UEFA Conference League
Bundesliga
Serie A
La Liga
Ligue 1
Superleague 2
Κύπελλο Ελλάδας
Euroleague
Basket League
NBA
Eurocup
Basketball Champions League
Volley
Tennis
Πόλο
Στίβος
Αυτοκίνητο