Facebook Pixel Ολυμπιακός: Φιλική 6άρα ο Ολυμπιακός Β’ με "όργια" Φορτούνη - Έβαλε δύο γκολ και... επιστρέφει!
Ποδόσφαιρο
| 2022-09-07 20:55:00

Φιλική 6άρα ο Ολυμπιακός Β’ με "όργια" Φορτούνη - Έβαλε δύο γκολ και... επιστρέφει!

Sportdog Team
Φιλική 6άρα ο Ολυμπιακός Β’ με "όργια" Φορτούνη - Έβαλε δύο γκολ και... επιστρέφει!

Με αρκετούς παίκτες από την πρώτη ομάδα στο δυναμικό του, ο Ολυμπιακός Β' επικράτησε με 6-0 της Παναχαϊκής, έχοντας ως μεγάλο πρωταγωνιστή τον Κώστα Φορτούνη.

Ο Ολυμπιακός Β' νίκησε 6-0 την Παναχαϊκή σε φιλική αναμέτρηση, με τον Κώστα Φορτούνη να σημειώνει δύο γκολ και να δείχνει "φορτσάτος" ενόψει της επιστροφής του στην πρώτη ομάδα.

Ο Φορτούνης σκόραρε ένα εξαιρετικό γκολ στο 9' ενώ βρήκε και μετά δίχτυα, στο 36'. Σκόραραν και οι Μαυρουδής, Κωστή και Βοϊλης (2 γκολ επίσης). Η Παναχαϊκή είχε δοκάρια με Ζυγκερίδη και Λιποράσε.

Για τον Ολυμπιακό και τον Ολυμπιακό Β' σε αυτό το φιλικό στον Ρέντη με την Παναχαϊκή που έληξε 6-0 υπέρ του το βασικό θετικό στοιχείο είχε να κάνει με τον Φορτούνη. Επίσης χρησιμοποιήθηκαν οι Κούτρης, Γιάννης Μασούρας, Λάιντνερ και Αγκιμπού Καμαρά.

Ολυμπιακός Β’ (Α. Ιμπαγάσα): Νίκας (46′ Στουρνάρας), Κατσουλίδης (46’ Λιάτσος), Γιούτε, Χρυσόπουλος, Κούτρης (46’ Μασούρας), Μαυρουδής, Καρανάτσιος (46’ Λάιντνερ), Φορτούνης (46’ Κωστή), Ιμπαγάσα, Αλίμπε (46’ Αγκιμπού Καμαρά) και Αλγκασίμ Μπα.

Παναχαϊκή (Σ. Παπαδόπουλος): Κολοβούρης (46’ Θεοδωράκης), Στεργίδης, Ρουγκάλας (46’ Τοπάλ), Τσακμάκης (70’ Silva), Λιποράσε, Τσιάρας, Κωνσταντακόπουλος (46’ Λινάρδος), Μπουρλάκης (46’ Χαντί), Κέρι (60’ Τριμμάτης), Αλεξόπουλος (60’ Π. Καρακλάιτς) και Ν. Καρακλάιτς (80’ Ζυγκερίδης).

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Έρχεται… δεύτερος Μαρσέλο - Χάλασε μεταγραφή η γυναίκα του - Από το Λιμάνι... στον ΠΑΟΚ ο ατζέντης!

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags