Facebook Pixel Ολυμπιακός: Τμωρημένος ο Μαρσέλο! - Πότε θα κάνει το ντεμπούτο του με τον Ολυμπιακό
Ποδόσφαιρο
| 2022-09-09 18:52:00

Τμωρημένος ο Μαρσέλο! - Πότε θα κάνει το ντεμπούτο του με τον Ολυμπιακό

Sportdog Team
Τμωρημένος ο Μαρσέλο! - Πότε θα κάνει το ντεμπούτο του με τον Ολυμπιακό

Τι συμβαίνει με το νέο σούπερ σταρ των πρωταθλητών Ελλάδας, που οι φίλοι της ομάδας ανυπομονούν να απολαύσουν με την ερυθρόλευκη φανέλα.

Ολυμπιακός: Αρκετός κόσμος αναρωτήθηκε γιατί δεν είδαμε τον Μαρσέλο στην αναμέτρηση με τη Ναντ, έστω και ως... αλλαγή! Η αλήθεια είναι πως ο Μαρσέλο αναμένεται να φορέσει τη φανέλα του Ολυμπιακού, εκτός απροόπτου, μετά τη διακοπή του πρωταθλήματος, για τις υποχρεώσεις των εθνικών ομάδων!

Ο έμπειρος αριστερός έκανε ατομικές προπονήσεις το προηγούμενο χρονικό διάστημα και φαίνεται να είναι σε καλή κατάσταση.

Ο Κάρλος Κορμπεράν θέλει το νέο μεταγραφικό απόκτημα της ομάδας του να φτάσει στο ίδιο επίπεδο φυσικής κατάστασης με την υπόλοιπη ομάδα, πριν τον συμπεριλάβει στα πλάνα του για τους αγώνες της ομάδας. Ο Ισπανός τεχνικός δε θέλει να ρισκάρει με τον Βραζιλιάνο παίκτη και να τον χρησιμοποιήσει χωρίς να είναι έτοιμος, για αυτό τον λόγο θα κάνει υπομονή το προσεχές χρονικό διάστημα! Το πιθανότερο ματς, λοιπόν, για να φορέσει την ερυθρόλευκη φανέλα θα είναι αυτό με τον Ατρόμητο εντός έδρας την 1/10! Κοινώς, σε έναν μήνα από σήμερα.

Ο λόγος που είναι τιμωρημένος για τα επόμενο ματς

Ανεξάρτητα από την αγωνιστική του κατάσταση, ο Βραζιλιάνος μπακ δεν θα είχε το δικαίωμα να αγωνιστεί στο επόμενο ματς του πρωταθλήματος, μιας και κουβάλησε μαζί του, από την Ισπανία και μία τιμωρία από την ισπανική ομοσπονδία. Συγκεκριμένα, ο 34χρονος αμυντικός είχε αποβληθεί στο παιχνίδι του Copa del Rey κόντρα στην Έλτσε και οι δηλώσεις του κατά του διαιτητή του ματς, στο τέλος του αγώνα, τον έκαναν να τιμωρηθεί για ακόμα δύο αγωνιστικές.

Δηλαδή τρεις στο σύνολο, όμως την πρώτη ποινή την έχει ήδη εκτίσει στο ματς κυπέλλου με την Μπιλμπάο. Έτσι απομένουν δύο αγώνες για να μπορεί να απαλλαγεί ο ποδοσφαιριστής από την τιμωρία.

Ο πρώτος θα είναι με τον Βόλο την ερχόμενη Κυριακή (11/09, στις 18:30) και η δεύτερη θα είναι με τον Άρη στη Θεσσαλονίκη (18/09, στις 21:30), όπου και πάλι, πολύ δύσκολα θα έπαιρνε λεπτά συμμετοχής.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Βγάζει… πανικό ο Κορμπεράν - Η Ναντ "αποκάλυψε" τη νέα μεταγραφή - Λάθος διαχείριση με Ελ Αραμπί

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags