ΠΑΟΚ: Έχουμε μπει για τα καλά στην τελευταία εβδομάδα της καλοκαιρινής μεταγραφικής περιόδου και όλα δείχνουν ότι αυτή θα έχει ενδιαφέρον για τον ΠΑΟΚ, καθώς το θέμα της απόκτησης ενός επιτελικού μέσου είναι στην κορυφή των θεμάτων που απασχολούν τον Δικέφαλο.

Η περίπτωση του Πάολο Φερνάντες δεν έχει σταματήσει να απασχολεί και ειδικά μετά την εμφάνιση της ομάδας στο Βικελίδης, η ανάγκη για την απόκτηση ενός παίκτη με τα χαρακτηριστικά του έγινε ακόμη πιο έντονη, κάτι που δεν πέρασε απαρατήρητο εντός ομάδας.

Αυτό είναι το συμπέρασμα στις συζητήσεις που έγιναν μεταξύ του Μπότο, του Λουτσέσκου και άλλων στελεχών της ομάδας και φυσικά τα σχετικά μηνύματα έχουν φτάσει και στον Ιβάν Σαββίδη που βρίσκεται σε ανοιχτή γραμμή επικοινωνίας με τον Αχιλλέα Μπέο, με την περίπτωση της μεταγραφής του Ισπανού μεσοεπιθετικού να παραμένει… ζωντανή.

Το θέμα του Ισπανού προχωράει και στην Τούμπα εκφράζουν την αισιοδοξία τους, πως είναι σε καλό δρόμο.

Πλέον απομένει να οριστικοποιηθεί μια συμφωνία ανάμεσα στον ΠΑΟΚ και τον Βόλο, προκειμένου ο παίκτης να ταξιδέψει από την πόλη της Μαγνησίας για τη Θεσσαλονίκη.

Μέσα από τις δηλώσεις του ατζέντη του Ισπανού μεσοεπιθετικού, Αλμπέρτο Μποτίνες στην Ρωσία έχει κλείσει η διαπραγμάτευση μεταξύ Βόλου-Σπαρτάκ Μόσχας για την αγορά του, ενώ πλέον έχει τελειώσει και η μεταγραφική περίοδος στην χώρα.

Μπορεί ο Βόλος να δείχνει διάθεση να κρατήσει τον Φερνάντες ωστόσο, ο 24χρονος μεσοεπιθετικός έχει μπει στους τελευταίους δέκα μήνες τους συμβολαίου του και η θεσσαλική ομάδα κινδυνεύει να μην βγάλει ούτε ευρώ όφελος, αφού από τον Ιανουάριο θα έχει δικαίωμα να υπογράψει σε όποια ομάδα θέλει. Ο Βόλος πάντως φαίνεται να βρήκε τον «αντί – Φερνάντες», αφού ήρθε σε συμφωνία με τον 30χρονο Γάλλο μεσοεπιθετικό, Άντονι Νοκέρτ, ενώ τις προηγούμενες μέρες.

Πηγή: sfina.gr