ΠΑΟΚ - Βόλος: Στην τελική της ευθεία μπαίνει η μεταγραφή του Πάολο Φερνάντες στον ΠΑΟΚ, καθώς έχουν μείνει μόλις πέντε ημέρες για την ολοκλήρωση της θερινής μεταγραφικής περιόδου.
Χθες (9/9) προέκυψε η πληροφορία ότι ο Δικέφαλος του Βορρά συμφώνησε με τον Βόλο για τον Ισπανό δημιουργικό χαφ, δίνοντας μάλιστα δανεικό τον Κούτσια στους Θεσσαλούς, με τον Έλληνα άσο να ανανεώνει με τους Θεσσαλονικείς πριν πάει στην ομάδα του Αχιλλέα Μπέου.
Παρόλα αυτά, ακόμα φαίνεται να υπάρχει ένα "εμπόδιο" για την μετακίνηση του Φερνάντες στον ΠΑΟΚ και αυτό δεν είναι άλλο από τον μάνατζερ του Ισπανού ποδοσφαιριστή, Αλμπέρτο Μποτίνες, ο οποίος φέρεται να "φρενάρει" την συγκεκριμένη μεταγραφή.
Θυμίζουμε ότι ο Μποτίνες δήλωνε πριν μερικές ημέρες στη Ρωσία, ότι η διαπραγμάτευση του Βόλου με την Σπαρτάκ Μόσχας για την απόκτηση του Φερνάντες έχει κλείσει και πως ο παίκτης δεν θα μετακινηθεί στο ρωσικό πρωτάθλημα.
Super League
Premier League
Παγκόσμιο Κύπελλο Συλλόγων
Champions League
Europa League
UEFA Conference League
Bundesliga
Serie A
La Liga
Ligue 1
Superleague 2
Κύπελλο Ελλάδας
Euroleague
Basket League
NBA
Eurocup
Basketball Champions League
Volley
Tennis
Πόλο
Στίβος
Αυτοκίνητο