Ένα από τα πιο... καυτά ονόματα του φετινού καλοκαιριού στην εγχώρια Σούπερ Λιγκ είναι ο Πάολο Φερνάντες του Βόλου! Ο νεαρός μεσοεπιθετικός έχει απασχολήσει κατά σειρά ΑΕΚ, Παναθηναϊκό και ΠΑΟΚ. Κάτι που μόνο τυχαίο δεν είναι αφού πρόκειται για έναν αρκετά χαρισματικό ποδοσφαιριστή, ο οποίος έδειξε και στην πρεμιέρα με το 3-3 ενάντια στον Αστέρα το τι μπορεί να κάνει.

Ένα από τα μεγάλα του ατού δεν είναι άλλο από το γεγονός πως δεν πιάνει θέση ξένου, μιας και είναι Ισπανός. Εξάλλου, δεν μπορεί να είναι τυχαίος ένας παίκτης που έχει φτάσει να παίζει μέχρι την Κ-23 της Μάνστεστερ Σίτι. Εξάλλου, συνολικά άνηκε στους Άγγλους από το 2013 μέχρι το 2020 όταν και εν τέλει πήγε στην Ισπανία, πριν καταλήξει στην Ελλάδα και τον Βόλο το περασμένο καλοκαίρι ως ελεύθερος. Μάλιστα η άφιξή του στην Ελλάδα εκτόξευσε την αξία του από τις 300 χιλ. ευρώ στις 600 χιλ. ευρώ, ωστόσο το γεγονός ότι μένει ελεύθερος σε λιγότερο από έναν χρόνο «περιορίζει» τον Αχιλλέα Μπέο σχετικά με τις οικονομικές απαιτήσεις και τον κάνει ελκυστική περίπτωση για τις υπόλοιπες ομάδες. Πάντως, σύμφωνα με όσα έχουν διαρρεύσει το προηγούμενο διάστημα, ο Βόλος απέρριψε προτάσεις από το εξωτερικό που έφταναν και ίσως ξεπερνούσαν το 1 εκατομμύριο ευρώ!

Ο ΠΑΟΚ τον... θυμήθηκε ξανά σε πρόσφατο φιλικό των δύο ομάδων που είχε βάλει ένα εντυπωσιακό γκολ! Μένει να δούμε βέβαια και το εάν η ομάδα της Θεσσαλονικής θα φτάσει στο σημείο να καταθέσει και επίσημη πρόταση, κάτι που δεν έκαναν Παναθηναϊκός και ΑΕΚ. Τα τελευταία 24ωρα το ενδιαφέρον έχει αναθερμανθεί και οι «ασπρόμαυροι» μοιάζουν το μεγάλο φαβορί πλέον για να τον φέρουν τώρα στην Τούμπα!
 

"Ο καλύτερος παίκτης του Βόλου - Σουτ, ντρίπλα, ταχύτητα - ΠΑΟΚ και ΑΕΚ"

Στη λίστα του Δικέφαλου, και μάλιστα ψηλά, βρίσκεται ο 24χρονος άσος του Βόλου, Πάολο Φερνάντες, που την περσινή αγωνιστική περίοδο τα πήγε εξαιρετικά με την ομάδα της Μαγνησίας.

Ποια είναι τα αγωνιστικά χαρακτηριστικά του, πόσο τον πουλάει ο Μπέος και σε ποια ομάδα από τις μεγάλες που έχουν ενδιαφερθεί για εκείνον θα ταίριαζε καλύτερα; Οι απαντήσεις από τον Βολιώτη δημοσιογράφο Κώστα Παπαγεωργίου, που γνωρίζει άριστα το ρεπορτάζ της ομάδας.

"Ποιοτικά είναι ο καλύτερος με διαφορά παίκτης του Βόλου, είχε καλά γκολ και ασίστ πέρσι αλλά και μέσα στο παιχνίδι ήταν πολύ επιδραστικός. Είναι λίγο ντελικάτος, λίγο παίκτης ψυχολογίας κ.λπ., έχει πολύ καλό σουτ και δοκιμάζει αρκετά σουτ έξω από την περιοχή. Καλή ντρίπλα, γρήγορος, παίζει σε όλες τις θέσεις πίσω από τον επιθετικό", ανέφερε αρχικά, μέσω του sportdog, ο καλός συνάδελφος.

Πλην του ΠΑΟΚ, που φαίνεται ότι τον έχει ψηλά στη λίστα του ξανά τώρα, υπήρξε ενδιαφέρον από άλλη μεγάλη ελληνική ομάδα;

"Υπήρχε μια πληροφορία ότι η ΑΕΚ είχε δείξει έντονο ενδιαφέρον την περασμένη αγωνιστική περίοδο, ενώ και φέτος το καλοκαίρι γράφτηκε λίγο για την Ένωση αλλά δεν προχώρησε κάτι. Από τον ΠΑΟΚ υπήρχε ενδιαφέρον στις αρχές του καλοκαιριού, αλλά στο φιλικό της Τούμπας είχε πολύ καλή απόδοση, ξεχώρισε πολύ και εκεί νομίζω ότι ανέβηκε πολύ στην λίστα τους".

"1 εκατ. τον πουλάει ο Μπέος - Για αυτό μπορεί να τον δώσει - Καλύτερα σε ΠΑΟΚ παρά στην ΑΕΚ"

Πόσο μπορεί να τον πουλάει ο Μπέος;

"Πριν από λίγο καιρό είχε επαφή με κυπριακή ομάδα για τον Πάολο Φερνάντες, αλλά είχε ζητήσει πάνω από 1 εκατ. για την παραχώρησή του. Τώρα αν ισχύει κάτι άλλο για τον ΠΑΟΚ, δεν το ξέρω".

Θα έδινε παίκτη αυτή την περίοδο ο Βόλος;

"Πέρσι για Δουβίκα και Μήτογλου έγιναν όλα νωρίς. Τώρα για έναν τόσο επιδραστικό παίκτη, δεν ξέρω αυτή την περίοδο. Γενικά κάνει προσθαφαιρέσεις βέβαια, δεν δυσκολεύεται να διώξει κάποιον - Το έκανε και με τον προπονητή πρόσφατα και με τον Τόμας Φαν Βεερτ. Ίσως να το κάνει γιατί είναι πιο μεγάλη η μεταγραφική περίοδος και θα έχει τον χρόνο για να τον αντικαταστήσει. Γιατί μιλάμε για τον καλύτερο παίκτη της ομάδας".

Μπορεί σε μεγάλη ομάδα; Σε ΠΑΟΚ ή ΑΕΚ θεωρείς ότι ταιριάζει καλύτερα;

"Μπορεί να σταθεί γιατί έχει ποιοτικά χαρακτηριστικά, αλλά δεν μπορώ να ξέρω αν είναι έτοιμος για να κάνει τη διαφορά. Στον ΠΑΟΚ θα ταίριαζε περισσότερο σε σχέση με το πώς παίζει τώρα η ΑΕΚ (με φουλ μπακ δηλαδή), γιατί στον άξονα έχει και πολύ κόσμο η ΑΕΚ. Θεωρώ ότι έχει χαρακτηριστικά που μπορεί να σταθεί σε αυτό το επίπεδο".

 

*** ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Για αυτό βλέπει Ελλάδα ο Χάμες - Ερχεται με σούπερ τιμή σε... Big 3 - Μάτα για Παναθηναϊκό!