Facebook Pixel Παναθηναϊκός - ΑΕΚ: Κατέληξε στην ενδεκάδα με ΑΕΚ ο Γιοβάνοβιτς - Με αυτούς πάει για τη νίκη!
Ποδόσφαιρο
| 2022-09-11 13:26:00

Κατέληξε στην ενδεκάδα με ΑΕΚ ο Γιοβάνοβιτς - Με αυτούς πάει για τη νίκη!

Sportdog Team
Κατέληξε στην ενδεκάδα με ΑΕΚ ο Γιοβάνοβιτς - Με αυτούς πάει για τη νίκη!

Οι επιλογές του Γιοβάνοβιτς για το αθηναϊκό ντέρμπι και γιατί ο προπονητής του Παναθηναϊκού θέλει να έχει καθαρίσει το ματς πριν το 70'.

Αντίστροφα μετράμε πλέον για το ντέρμπι ανάμεσα σε Παναθηναϊκό και ΑΕΚ στη Λεωφόρου (21:30), στο πλαίσιο της 4ης αγωνιστικής της Super League.

Ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς στη διάρκεια της εβδομάδας είχε ουσιαστικά δύο διλήμματα. Το αν θα μπορεί να υπολογίζει στον Χουάνκαρ και το αν θα βάλει μαζί τους Σένκεφελντ και Μάγκνουσον στην ενδεκάδα, με δεδομένο ότι προέρχονταν αμφότεροι από τραυματισμούς.

Τελικά, ο Σέρβος τεχνικός δεν μπορεί να υπολογίζει καν στον Ισπανό αριστερό μπακ, ο οποίος δεν συμπεριλήφθηκε ούτε στην αποστολή. Όσον αφορά τους δύο στόπερ τώρα, είναι αρκετά πιθανό πια ο Ιβάν να ρίξει και τον Ισλανδό και τον Ολλανδό κεντρικό αμυντικό στο ίδιο σχήμα, έτσι ώστε να επωφεληθεί της ικανότητάς τους να φτιάχνουν παιχνίδι από πίσω.

Με αυτά τα δεδομένα λοιπόν και σε διάταξη 4-3-3, κάτω από τα δοκάρια θα βρίσκεται ο Μπρινιόλι, με τους Κώτσιρα, Σένκεφελντ, Μάγκνουσον, Γκάνεα τετράδα στην άμυνα. Κουρμπέλης, Πέρεθ και Τσέριν θα βρίσκονται στον άξονα, με τον Αϊτόρ αριστερά, τον Παλάσιος δεξιά και τον Σπόραρ φυσικά στην κορυφή της επίθεσης.

Σημειώνεται, ότι ο Γιοβάνοβιτς θέλει η ομάδα του να έχει καθαρίσει (ει δυνατόν) το ματς πριν το 70'. Κι αυτό, γιατί ξέρει πως από τον πάγκο αυτή τη στιγμή δεν υπάρχουν πολλές λύσεις για να αλλάξει ο ρυθμός. Ο Μπερνάρ άλλωστε που βρίσκεται στην αποστολή, δεν είναι ακόμα στο 100%, ενώ ασφαλώς λείπει και το βασικό 8άρι που θα αποκτηθεί.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags