Facebook Pixel Άρης - Ολυμπιακός: "Έσκασε" μεταγραφή του Ολυμπιακού από τον Άρη!
Ποδόσφαιρο
| 2022-09-12 19:33:00

"Έσκασε" μεταγραφή του Ολυμπιακού από τον Άρη!

Sportdog Team
"Έσκασε" μεταγραφή του Ολυμπιακού από τον Άρη!

Οι Θεσσαλονικείς παραχώρησαν στους Ερυθρολεύκους έναν ποδοσφαιριστή που είχε κερδίσει την εκτίμηση του πρώην τεχνικού της ομάδας, Χερμάν Μπούργος.

 

Άρης - Ολυμπιακός: Μετά τον Πέτρο Μπαγκαλιάνη (γεννηθείς το 2001, ύψος 1,84 cm), ο Ολυμπιακός απέκτησε από τον Άρη έναν ακόμα νεαρό κεντρικό αμυντικό, και συγκεκριμένα τον 19χρονο Κώστα Χρυσόπουλο!

Ο Χρυσόπουλος που συμμετείχε στην προετοιμασία της Αυστρίας είχε πολύ καλή απόδοση στους φιλικούς αγώνες που αγωνίστηκε και η εισήγηση του Μπούργος ήταν να γίνει επαγγελματίας. Μάλιστα ο Αργεντίνος προπονητής είχε χαρακτηρίσει τον Χρυσόπουλο, ως ένα «σπάνιο ταλέντο που θα φθάσει ψηλά ποδοσφαιρικά». 

Η διοίκηση του Αρη δεν είχε κάνει επαγγελματία τον παίκτη, γιατί βρισκόταν σε συζητήσεις με τον «Ποσειδώνα Καλαμαριάς», ο οποίος δικαιούται τροφεία. Όταν όμως συμφωνήθηκε η παραχώρηση τού παίκτη στον Ολυμπιακό, ο Χρυσόπουλος υπέγραψε επαγγελματικό συμβόλαιο και δόθηκε στους «ερυθρόλευκους» με τους οποίους μάλιστα αγωνίστηκε σε φιλικό που έδωσε με την Παναχαϊκή η ομάδα της Κ23!

Πηγή: metrosport.gr

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags