Ντομινίκ Κοτάρσκι: Θετικά είναι τα πρώτα στοιχεία από τον τραυματισμό του Κροάτη τερματοφύλακα του ΠΑΟΚ μιας και μπορεί να μετέβη στο νοσοκομείο για προληπτικές εξετάσεις μετά το χτύπημα στο κεφάλι που δέχθηκε, με τους ανθρώπους του Δικεφάλου του Βορρά να είναι καθησυχαστικοί. 

Όπως αναφέρουν η κατάσταση του Ντομινίκ Κοτάρσκι δεν εμπνέει ανησυχία με τις πρώτες εξετάσεις που του έγιναν να είναι καθαρές, ωστόσο ο Κροάτης θα παραμείνει στο νοσοκομείο για προληπτικούς λόγους, ενώ αύριο θα πραγματοποιούν επαναληπτικές εξετάσεις, ενώ όπως έγινε γνωστό ο Ιβάν Σαββίδης έχει συνεχή επικοινωνία με τους γιατρούς προκειμένου να είναι πλήρως ενημερωμένος για την κατάσταση του νεαρού τερματοφύλακα.

Λίγο αργότερα μάλιστα και η ΠΑΕ ΠΑΟΚ μέσω ανάρτησης στα social media ενημέρωσαν για την κατάσταση της υγείας του Κροάτη γκολκίπερ:

Ο Ντομινίκ Κοτάρσκι δέχθηκε χτύπημα με το γόνατο στο κεφάλι κι υπέστη διάσειση. Προσωρινά είχε απώλεια συνείδησης, αλλά συνήλθε γρήγορα χωρίς να χάσει τις αισθήσεις του. 

Ο πρώτος έλεγχος ολοκληρώθηκε στο γήπεδο και μεταφέρθηκε άμεσα σε κλινική με ασθενοφόρο. Εκεί έγινε άμεσα όλος ο απαραίτητος έλεγχος, τόσο για το κεφάλι, όσο και για τον αυχένα, βάσει πρωτοκόλλου. 

Οι εξετάσεις του Κροάτη πορτιέρε ήταν καθαρές, ο παίκτης νιώθει καλά, αλλά θα παραμείνει για παρακολούθηση στην κλινική και αύριο θα υποβληθεί σε επανέλεγχο.