Facebook Pixel ΠΑΟΚ: Νέες ατάκες για Σαββίδη και Μητσοτάκη - "Αν θέλει να μείνει πρωθυπουργός να..."
Ποδόσφαιρο
| 2022-09-15 22:05:00

Νέες ατάκες για Σαββίδη και Μητσοτάκη - "Αν θέλει να μείνει πρωθυπουργός να..."

Sportdog Team
Νέες ατάκες για Σαββίδη και Μητσοτάκη - "Αν θέλει να μείνει πρωθυπουργός να..."

Σε ραδιοφωνική εκπομπή στη Θεσσαλονίκη μίλησε πολύ καλός φίλος του μεγαλομετόχου του ΠΑΟΚ όπου και αναφέρθηκε στις δηλώσεις του πρωθυπουργού στη ΔΕΘ.

Κώστας Καραπαναγιωτίδης: Στο Metropolis 95.5 και την εκπομπή «Στη Σέντρα» φιλοξενήθηκε ο επιστήθιος φίλος και συνεργάτης του Ιβάν Σαββίδη σχολιάζοντας τις δηλώσεις Μητσοτάκη στις οποίες έκανε αναφορά για «λιμάνια και ρούβλια», σκιαγραφώντας τον ομογενή επιχειρηματία.

Αρχικά, ανήκοντας και ο ίδιος στο χώρο της Νέα Δημοκρατίας, σχολίασε τη στάση του πρωθυπουργού απέναντι στον επιχειρηματία:

«Εγώ πιστεύω ότι ο κ.Μητσοτάκης θα έπρεπε να φερθεί πιο έξυπνα στις σχέσεις του με τον Ιβάν Σαββίδη. Υπάρχει μια κόντρα με τον κ.Σαββίδη αλλά για αυτό φταίνε άλλοι και ο κόσμος ξέρει. Ευθύνες έχουν και οι δύο πλευρές. Ωστόσο, ως σημερινός πρωθυπουργός που θέλει να συνεχίσει σε αυτή την θέση, θα πρέπει να προστατεύσει ανθρώπους σαν τον κύριο Σαββίδη, ώστε να είναι ενεργός στις επιχειρήσεις του εδώ και να προσφέρει θέσεις εργασίας στον κόσμο».

Για το που πιστεύει ο ίδιος πως ευθύνεται αυτή η «κόντρα»:

«Έχω την τόλμη να το πω και δημόσια. Καμιά φορά επηρεάζονται και από εξωγενείς παράγοντες. Όλες οι επιχειρήσεις του πάνε πολύ καλά στη χώρα. Παρόμοιους επενδυτές πρέπει να τους προσέχουμε ιδιαιτέρως και όχι να δημιουργούμε αντιπαραθέσεις».

Για την προσωπική συμβουλή που έδωσε στον Ιβάν Σαββίδη όταν άρχισε τα πρώτα του επενδυτικά βήματα στην Ελλάδα:

«Όταν ο Ιβάν αποφάσισε να επενδύσει στην Ελλάδα, εγώ είχα προβλέψει κάποια πράγματα και τον είχα συμβουλέψει. Αν με άκουγε τότε τα πράγματα μπορεί να ήταν διαφορετικά.

Τότε του είχα δώσει την εξής συμβουλή: Δουλεύεις αθόρυβα, δεν χτυπάς καμπάνες, ακόμα και οι συγκρούσεις δεν πρέπει να είναι ανωτάτου επιπέδου. Θα έπρεπε η στάση του να ήταν πιο ήρεμη. Είναι Πόντιος που δεν καταλαβαίνει τίποτα, εργατικός βάζει στόχους. Τέτοιους ανθρώπους κοιτάς να τους εκμεταλλευτείς για το καλό του τόπου σου», είπε ο Κώστας Καραπαναγιωτίδης.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags