Ολυμπιακός: Σύμφωνα με την ΕΛ.ΑΣ., ταυτοποιήθηκε και συνελήφθη το απόγευμα της Παρασκευής (16/9) ο ένας εκ των δραστών, που προέβησαν το απόγευμα της Πέμπτης σε ληστρική επίθεση σε βάρος 38χρονου Νοτιοκορεάτη, εξωτερικά του γηπέδου «Γ. Καραϊσκάκης» πριν από την έναρξη του αγώνα Ολυμπιακός-Φράιμπουργκ.

Βάσει της Υποδιεύθυνσης Αντιμετώπισης Βίας στους Αθλητικούς Χώρους, πρόκειται για 19χρονο Έλληνα, ο οποίος από κοινού με άλλους επιτέθηκαν και τραυμάτισαν ελαφρά, όπως αναφέρει η ΕΛ.ΑΣ., τον 38χρονο και του αφαίρεσαν το κινητό του τηλέφωνο.

Ο συλληφθείς οδηγήθηκε στον Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Πειραιά, ενώ συνεχίζεται η έρευνα για την ταυτοποίηση και τον εντοπισμό των άλλων εμπλεκομένων.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: "Σφήνα Ολυμπιακού και ΠΑΟ για Φερνάντες - Στράβωσαν με ΠΑΟΚ - Πολύ κοντά και ο Δουβίκας"!