Ο Ολυμπιακός 20 Σεπτέμβρη αλλάζει δεύτερο προπονητή μες στη σεζόν, με τον Μίτσελ να έρχεται αντί του Κορμπεράν. Η ΑΕΚ δούλευε όλο το καλοκαίρι τριάδα στα στόπερ και μέχρι την 5η αγωνιστική, ο Αλμέιδα έχει αλλάξει ήδη τρία συστήματα.

Ο ΠΑΟΚ διαρρέει πως θέλει να επενδύσει σε Έλληνες, ενώ φαίνεται πως οι μεταγραφές του Μπότο απογοητεύουν. Ο Άρης έχει προχωρήσει και αυτός (όπως κι ο Ολυμπιακός) σε ένα... τσουβάλι μεταγραφές, αλλάζοντας ταυτόχρονα προπονητή και φέρνοντας στη Θεσσαλονίκη τον Πάρντιου.

Ο μοναδικός που δεν έχει την παραμικρή ανακατωσούρα είναι ο Παναθηναϊκός. Την ώρα που όλοι άλλοι βρίσκονται σε αναζήτηση... πρότζεκτ, ο Παναθηναϊκός δεν έχει απλά ως "όπλο" του την ομοιογένεια, αλλά πάνω απ' όλα το άριστο κλίμα που έχει καλλιεργήσει ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς στο Κορωπί. Αυτή ήταν η πιο δύσκολη δουλειά, που είχε να φέρει εις πέρας ο Σέρβος τεχνικός.

Ξέρετε, κάποιες φορές αυτά τα περί καλού κλίματος λέγονται απλά για να... λεχθούν. Ωστόσο, στον φετινό Παναθηναϊκό είναι πέρα για πέρα η πραγματικότητα.

Στο πρόσφατο παιχνίδι με τον ΠΑΣ Γιάννινα ο Αϊτόρ ήταν ο απόλυτος πρωταγωνιστής για τους Πράσινους, πετυχαίνοντας για πρώτη φορά στην καριέρα του χατ-τρικ. Σε ένα από τα γκολ που σημείωσε ο Ισπανός, πήγε κατά πάνω του για να τον αγκαλιάσει ο Βέρμπιτς, ο οποίος εκείνη τη στιγμή έκανε ζέσταμα για να περάσει ως αλλαγή. Ένας ποδοσφαιριστής δηλαδή που παλεύει με τον Αϊτόρ για την ίδια θέση κι ενώ ο Σλοβένος βρίσκεται λίγους μόλις μήνες στην ομάδα, χάρηκε πηγαία για την εξαιρετική παρουσία του συμπαίκτη και συναγωνιστή του για τη βασική ενδεκάδα. Αν αυτό αυτό δε συνιστά ομάδα, τότε τι είναι;

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: "Βουίζει η πιάτσα" για ΠΑΟ και Πονίτκα - Σενάρια για Μπέικον και... αποχώρηση - Κλείνει η μεταγραφή!

 
Παναθηναϊκός - Λεβαδειακός | 1-0, παρθενικό γκολ του Βέρμπιτς με κεφαλιά" itemprop="description" />